دیدار البرادعی با برخی که مانند خاشقجی مفقود شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۶۱۰۷

دیدار البرادعی با برخی که مانند خاشقجی مفقود شدند

مدیر اسبق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ناپدید شدن فعال رسانه‌ای عربستانی واکنش نشان داد و ناپدید شدن اجباری را از جرایم ضد بشری توصیف کرد.
دیدار البرادعی با برخی که مانند خاشقجی مفقود شدند
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از المصریون، محمد البرادعی معاون رئیس جمهور اسبق و مدیر اسبق آژانس بین المللی انرژی اتمی به ناپدید شدن جمال خاشقچی واکنش نشان داد و ناپدید شدن اجباری و قهری را از جرایم ضد بشری توصیف کرد.

وی در توییتی اعلام کرد: افرادی که با آن‌ها در طول عمرم ملاقات کرده ام و ناپدید شده اند مانند امام موسی صدر، منصور الکیخا و اخیرا جمال خاشقجی و بسیاری دیگر را به خاطر می‌آورم.

معاون رئیس جمهور سابق مصر بیان کرد: طبق کنوانسیون بین المللی حمایت از کلیه افراد در برابر ناپدیدسازی اجباری؛ این جنایت ضد بشری محسوب می‌شود. احساس نفرت انگیز و ترسناک است که برخی ما تماما کوچکترین حس احترام گذاشتن به زندگی و ساده‌ترین درک مفهوم عدالت را از دست داده ایم.

شایان ذکر است که ناپدید شدن و بعد از آن کشته شدن جمال خاشقجی به دست عناصر نظام عربستان در ساختمان کنسولگری این کشور در استانبول موجی از واکنش‌ها را در جهان علیه عربستان برانگیخت.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۳
1...خاشقچی کشته نشده وبعربستان منتقل شده است
2.. نامزد او جاسوس عربستان است وبه انها اطلاع داده که چه وقت به کونسولگری مرا جعه میشو د که اماده باشند برای انتقال خاشقچی به عر بستان ما گفتیم دیگر خود دانید
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار