کد خبر:۷۱۶۳۹۹
حجت الاسلام رستمی:

دانشگاه خوب،مانند پدر و مادر به دانشجو کمک می‌کند/ هیئات‌ مذهبی جزئی از هویت دانشگاه‌ها هستند

مسئول نهاد رهبری گفت: دانشگاه خوب دانشگاهی است که مانند پدر و مادر به دانشجو کمک می‌کند تا پیچیدگی‌های زندگی را درک کند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مراسم تقدیر از حجت الاسلام رستمی به عنوان نهاد رهبری پیشین دانشگاه صنعتی شریف و همچنین مراسم معارفه با حجت المسلمین طباطبایی ظهر امرز در تالار جابربن حیان دانشکده شیمی دانشکده شریف برگزار شد.

رییس دانشگاه صنعتی شریف معاونت فرهنگی معاونت دانشجویی از برخی اساتید هیات علمی، دانشجویان تشکلی، هیات و کانون‌های فرهنگی نیز در این مراسم حضور پیدا کردند. در ابتدا رییس دانشگاه صنعتی شریف دکتر فتوحی پیرامون بایسته‌های مدیریتی نهاد در دانشگاه به سخنرانی پرداخت سپس دکتر حسینی معاونت اجتماعی و فرهنگی این دانشگاه درباره ویژگی‌های نهاد رهبری که در دانشگاه باید باشد به سخنرانی پرداخت.

وی همچنین به تقدیر و تشکر از حجت الاسلام رستمی، نهاد رهبری پیشین دانشگاه شریف پرداخت سپس دکتر الستی نماینده اساتید عضو هیات علمی دانشگاه به تقدیر و تشکر از مسوول نهاد قبلی دانشگاه و عرض خوش آمد به مسوول نهاد رهبری پرداخت.

حجت الاسلام طباطبایی عضو جدید نهاد رهبری به بالای سن خوانده شده و به گفتگو با حضار پرداخت.

وی به ۱۵ اصلی که در اساسنامه نهاد دانشگاه‌ها آمده است پس از نام بردن یکی یکی این اصول گفت: من فکر می‌کنم یادآوری این نکات لازم است و در مسوولیتی که در نهاد رهبری بر عهده داریم باید به این‌ها عامل باشیم.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام رستمی به سخنرانی پرداخت و گفت: پیش از دورانی که من در نهاد رهبری دانشگاه باشم حجت الاسلام محمدنژاد حضور داشتند که تعلق خاطر بسیاری زیادی به دانشگاه شریف داشتند من نیز خودم را جدایی از دانشگاه شریف نمی‌بینم و امیدوارم بعد از این نیز بتوانم ارتباطم را حفظ کنم.

وی افزود: دانشگاه ویژگی‌هایی دارد که موجب می‌شود کانون تجمع نخبگانی جامعه باشد ما این ویژگی‌ها را در هیچ جای دیگر جامعه نمی‌بینیم. اساتید نخبه‌ای در دانشگاه گردهم آمده اند تا مستعدترین نسل جامعه را تربیت کنند. در واقع کار ویژه دانشگاه تربیت نسل برای آینده است.
 
هیات‌مذهبی جزئی از هویت دانشگاه است/ تربیت معنوی و اجتماعی جزو وظایف اساتید است

رستمی گفت: دانشجویان زمانی که وارد دانشگاه می‌شوند ۱۸ سال بیشتر ندارند و زمانی که می‌خواهند از دانشگاه خارج شوند ۲۲ ساله و یا بیشتر هستند و این یعنی ۴ سال ازعمر خود را در فضای دانشگاه می‌گذرانند. حال سوال این است که کدام بخش از دانشگاه برای پرورش این دانشجویان فکری کرده است؟ آیا معاونت پژوهشی تربیت معنوی و اجتماعی جزو وظایف اساتید دانسته است یا نه؟ چه بسا بسیاری از اساتید بر اخلاق دانشجویان موثرند. بسیاری از نیکی‌هایی که دانشجویان می‌پذیرند از اساتید آنهاست.

وی با اشاره به کتابی که یکی از مدیران قبلی دانشگاه هاروارد نگارش کرده است گفت: دانشگاه خوب دانشگاهی است که مانند پدر و مادر به دانشجو کمک می‌کند تا پیچیدگی‌های زندگی را درک کند. ما شریفی‌ها در انقلاب اسلامی و در پیشرفت بقا انقلاب اسلامی نقش داشته ایم، اما باید نگاه کنیم و ببینیم برای تربیت دانشجوی خوب و خردمند در دانشگاه چه کرده ایم و نسبت به امانتی که در اختیارامان قرار گرفته است چه مکانیزمی را تدارک دیده ایم.

رستمی اظهار داشت: با افتخار می‌گویم که این دانشگاه از دانشگاه‌های بسیار خوب کشور است و در کنار آن حجم مطالبه اساتید از دانشجویان بسیار بالاست، اما نکته اینجاست که این ابعاد خوب ساختن دانشجو کجا قرار است برای دانشجویان تدارک دیده شود.

وظیفه‌ای که برای نهاد رهبری در دانشگاه‌ها تدارک دیده شده است دقیقا به همین بعد ربط دارد نه اینکه نهاد مستقیما متولی این بعد باشد بلکه چه بسا دعوت از اساتید، نهاد‌های فرهنگی و دانشجویی می‌تواند برای رشد دانشجویان برنامه ریزی کنند که البته وظیفه اصلی نهاد نیز برنامه ریزی برای رشد دانشجویان است.

وی گفت: دانشگاه شریف جزو دانشگاه‌های افتخار آفرین کشور است و در واقع در تمام لبه‌های علمی کشور نقش دارد اهمیت این دانشگاه تا جایی است که رهبری به دانشجویان شریف می‌گوید شما بچه‌های شریف برهان‌های من نزد مسوولین هستید.

رستمی ادامه داد: هر وقت توانمندی علمی در کشور می‌بینیم ردی از دانشجویان شریف در آنجا پیداست و زیبایی دین اسلام این است که در هر حوزه‌ای که علم وجود داشته باشد دیداری را عمیق‌تر می‌داند.

دانشگاه شریف یکی از دانشگاه‌های دیندار و مذهبی کشور است از پیگیری‌هایی که ما برای این دانشگاه داشتیم پیگیری نمازخانه‌ای دیگر به جهت شلوغی مسجد هنگام نماز و همچنین دیر رسیدن عده‌ای دیگر از دانشجویان از مکان‌های مختلف دانشگاه به مسجد است.

از دیگر توانمندی‌های فرهنگی مذهبی دانشگاه شریف هیات دانشگاه شریف است که این هیات جزوی از هویت دانشگاه است. اردو‌های جهادی، مباحث خیریه ای، اردو‌های جهادی داخل شهر مباحثی هستند که دانشجویان شریف در آن‌ها شاخص هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار