کد خبر:۹۲۲۴۹
مجمع اتحاد دانشجويان جهان اسلام:

فتواي رهبر معظم انقلاب نشانه سلامت امت اسلامي است

در بيانيه مجمع اتحاد دانشجويان جهان اسلام آمده است: فتواي اخير امام خامنه‌اي پيرامون حرمت اهانت به صحابه و نمادهاي اهل سنت و همسران پيامبر(ص) نشانه سلامت امت اسلامي و وجود هوشياري در مقابل  توطئه‌هاي فتنه‌انگيز است.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، در بيانيه مجمع اتحاد دانشجويان جهان اسلام درباره فتواي عالمانه رهبر معظم انقلاب در مورد حرمت اهانت به نمادهاي اهل سنت آمده است: فتواي اخير رهبر معظم انقلاب اسلامي ايران امام خامنه‌اي پيرامون حرمت اهانت به صحابه و نمادهاي اهل سنت و همسران پيامبر(ص) با استقبال جهاني برادران سني و شيعه مواجه شد كه اين استقبال نشان دهنده عطش و اشتياق امت اسلام نسبت به اهميت مسئله وحدت اسلامي است كه خداوند متعال در قرآن كريم ما را به سوي آن دعوت فرموده است.  

اين بيانيه مي افزايد: دشمنان امت اسلام بر اساس قاعده مشهور «تفرقه بينداز و حكومت كن» تلاش مي‌كنند تا مانع وحدت مسلمانان شوند و بتواند به چپاول ثروت‌هاي اين كشورها پرداخته و سيطره خود را بر امت اسلامي ادامه دهند، در اين راه تعداد اندكي از تندروان بي‌بصيرت مذاهب مختلف اسلامي با اعمال جاهلانه خود مانند اهانت و تكفير به استمرار اين سيطره كمك مي‌‌كنند حال آنكه اين اعمال جاهلانه در راستاي اهداف شوم استكبار و استعمار جهاني است كه هميشه در پي ايجاد تفرقه بين برادران شيعه و سني و انحراف افكار عوام و خواص امت اسلامي از مسائل اصلي جهان اسلام بوده‌اند.

در ادامه اين بيانيه تصريح شده است: در مقابل اينگونه حركات، فتواها و مواضع وحدتي را از امام خامنه‌اي حفظه‌الله و ديگر علماي بزرگ جهان اسلام مانند شيخ‌الازهر و دكتر احمد الطيب شاهد بوده‌ايم كه مي‌تواند الگويي براي ساير علماي اسلام باشد و به طرح نظرات و مواضع خود به دور از هر گونه اهانت و تكفير و بر اساس اصول علمي بپردازند.

مجمع اتحاد دانشجويان جهان اسلام فتواي حكيمانه و عالمانه امام خامنه‌اي را كه در پاسخ به استفتاي عده‌اي از علما و فرهيختگان منطقه احسا عربستان صادر كردند و اهانت به نمادهاي برادران اهل‌سنت و همسران پيامبران را حرام دانستند، نمونه بارزي از وحدت عملي امت اسلام دانسته و تصريح كرده است: اين فتوا در بهترين نشانه مبني بر سلامت امت اسلامي و وجود هوشياري در مقابل دسيسه‌ها و توطئه‌هاي فتنه‌انگيز به شمار مي‌ورد.

در پايان اين بيانيه با محكوم كردن رفتارهاي برخي از تندروهاي مذاهب مختلف اسلامي كه با اهانت‌ها و تكفيرهاي خود دانسته يا ندانسته به دشمنان امت اسلامي خدمت مي كنند و تبديل به مزدوران دشمن مي‌شوند خاطرنشان شده است: از خداوند متعال مي‌خواهيم كه قلوب امت اسلام را هر روز به يكديگر نزديك‌تر كرده و به بزرگاني كه با اينگونه اقدامات وحدت‌آميز آينده روشني را براي جهان اسلام رقم مي‌زنند توفيق بيش از پيش عطا كند./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار