آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۱۹۱۳

محمد الخریجی؛ مشتری عربستانی چلسی کیست؟/ تاجرِ هوادار، دوست بن‌سلمان و حامی بزرگ النصر

محمد الخریجی هوادار میلیاردر عرب چلسی است که با ارائه پیشنهاد خرید باشگاه میخواهد دستی به سر و روی ورزشگاه استمفوردبریج بکشد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، چلسی راهی برای رهایی از فلج مالی پیدا کرد؛ به لطف محمد الخریجی. رومن آبراموویچ اوایل ماه جاری آبی‌ها را برای فروش گذاشت اما به دلیل روابطش با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، به سرعت با تحریم‌ها مواجه شد. در ابتدا، الیگارش از فروش باشگاه منع شد. اما پس از اینکه موافقت کرد تا از درآمد حاصل از فروش چلسی چشم‌پوشی کند، دولت به او اجازه داد تا تلاش خود را برای انتقال مالکیت باشگاه غرب لندنی ادامه دهد.

و در حال حاضر یک پیشنهاد ۲٫۷ میلیارد پوندی ارائه شده، با کنسرسیوم رسانه خصوصی سعودی به رهبری الخریجی. آبراموویچ امیدوار بود تا باشگاه را به مبلغ ۳ میلیارد پوند بفروشد، اما بخاطر اینکه روند فروش هرچه سریع‌تر انجام شود می‌تواند این پیشنهاد را قبول کند. الخریجی به عنوان رقیب میلیاردر بریتانیایی نیک کندی و تعدادی دیگر از گروه‌ها از جمله هانس‌یورگ ویس و تاد بوهلی، آخرین شخصی است که به اداره استمفوردبریج علاقه نشان داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار