کد خبر:۱۰۰۱۹۹۳
لیگ برتر از سال ۱۴۰۱ با حضور تماشاگران؟
در صورت تایید شورای تامین از هفته بیست و چهارم لیگ برتر درهای استادیومها با ظرفیت محدود به روی تماشاگران باز خواهد شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، حضور 20 هزار تماشاگر در بازی استقلال برابر پرسپولیس در هفته بیست و سوم لیگ برتر باعث اعتراض برخی از باشگاه ها شده است و آنها به این موضوع معترض هستند که شرایط برای همه باشگاه ها یکسان نیست.
در این بین شنیدیم مدیران باشگاه استقلال در تلاش هستند تا از بازی های هفته بیست و چهارم لیگ برتر که قرار است در سال 1401 برگزار شود با ظرفیت محدود درهای استادیوم ها را به روی تماشاگران باز کنند.
البته عملی شدن این موضوع بستگی به شرایط کرونا و نظر مساعد شورای تامین و البته ستاد مبارزه با کرونا خواهد داشت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.