تغيير مديران، بسياري از مشكلات دانشگاه آزاد را حل خواهد كرد
به گزارش «شبکه خبر دانشجو»، مهدي طوسي در گفتوگو با برنا، با اشاره به دعوت به مناظره دبيرکل اتحاديه تشکل هاي سياسي دانشگاه آزاد اسلامي از تشکل هاي دانشجويي که عليه دانشجويان، تشکلها و دانشگاه آزاد موضع مي گيرند، اظهار داشت: حرف دوستان و پيام آنان را شنيديم؛ اگر منظور دوستان تشکلهاي دانشجويي دانشگاه آزاد انتقاد به دانشگاه آزاد است ما معتقديم به همه دستگاه هاي اجرايي کشور انتقاداتي وارد است.
وي ادامه داد: اين به منظور مخالفت نيست، بلکه به معناي اصلاح در جهت تکامل است که کار ويژه جنبش دانشجويي همين است و هرکس حرکتي غير از اين را از جنبش دانشجويي انتظار داشته باشد معلوم است هنوز حرکت دانشجويي را نشناخته است.
دبير سياسي اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشجويان مستقل با طرح سوالي از تشکل هاي دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي گفت: سوال ما از تشکلهاي دانشجويي دانشگاه آزاد اين است که اگر منظور آنان از دعوت به مناظره صحبت در خصوص انتقاد به دانشگاه آزاد است، ما حاضريم با دوستانمان در دانشگاه آزاد صحبت کنيم؛ چون هيچ دستگاه اجرايي نيست که اشتباه نداشته باشد.
طوسي ادامه داد: ما حاضريم اين اشتباهات را بيان کنيم؛ همان گونه که پيش از اين براي اعمال اصلاحات بدون سوءنيت اعلام کرديم.
وي با بيان اينكه منظور تشکلهاي دانشجويي دانشگاه آزاد واضح نيست، يادآور شد: ما دوستان تشکلهاي دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي را دانشجويان خوب و عضوي از بدنه دانشجويي مي دانيم، ولي مديران اين دانشگاه را به عنوان جزيي از بدنه دانشگاه آزاد، قابل اصلاح و گاهي هم قابل تعويض مي دانيم.
دبير سياسي اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشجويان مستقل تاکيد کرد: معتقديم سيال بودن و تغيير مديران بسياري از مشکلات را حل مي کند و قطعا دانشگاه آزاد نيز از اين قاعده مستثني نيست./انتهاي پيام/