فراهاني: صدا سيما در انعكاس مشكلات مردم ضعيف عمل كرده است
کد خبر:۱۰۰۳۸۵
مطالبات رهبري و عملكرد صدا و سيما- 4

فراهاني: صدا سيما در انعكاس مشكلات مردم ضعيف عمل كرده است

كارشناس فرهنگي دانشگاه شهيد بهشتي گفت: صدا و سيما تاكنون در انعكاس مشكلات روزانه زندگي مردم ضعيف عمل كرده است.
مجتبي فراهاني در گفت و گو با خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اينكه صدا و سيما در توليد انعكاس مشكلات روزانه زندگي مردم ضعيف است، اظهار داشت: توليد و انعكاس اينگونه اخبار و گزارش كه بسيار براي اصلاح امور حياتي است متاسفانه در صدا و سيما به صورت تصادفي مورد توجه قرار مي گيرد.
 
وي با تاكيد بر اينكه انفعال عملي از انفعال فكري و معرفتي متوليان فرهنگي آغاز مي شود، اذعان داشت: تقليد از شبكه‌هاي بيگانه، فانتزي شدن ادبيات رسانه‌اي و حجم عظيم سريال‌ها و تبليغات سرگرم كننده به نفع مصرف گرايي و تفاخ و تكاثر چنين فضايي است.
 
كارشناس فرهنگي دانشگاه شهيد بهشتي با اشاره به اينكه كم كاري صدا و سيما در انتقال مفاهيم و معارف انقلاب كاملا احساس مي شود، افزود: صدا و سيما بايد به مطالبه رهبري درباره انقلاب و جنگ توجه بيشتري داشته باشد.
 
فراهاني تاكيد كرد: پرداختن ضعيف به موضوعات انقلاب و دفاع مقدس انتقاد فعالان فرهنگي از صدا و سيما است.
 
وي با بيان اينكه صدا و سيما بايد سراسر جهان اسلام و بلكه تمام جهان را همچون محيط بومي خود بشناسد، گفت: تنوع قومي و تكثر فرهنگي در مناطق مختلف كشور از نقاط تاريك عملكرد صدا و سيما است./انتهاي پيام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار