کد خبر:۱۰۰۷۴۴
شجاعي كياسري:

گروه 1+5 تلاش دارد با حركت ايذايي فضا را به نفع خود تغيير دهد

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس اظهار داشت: گروه 1+5 با مخالفت با درخواست ايران در خصوص زمان و مكان مذاكره قصد دارد با حركت‌هاي ايذايي فضا را به نفع خود تغيير دهد.  
شجاعي كياسري در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، در خصوص مذاكره ايران با گروه 1+5 گفت: گروه 1+5 با مخالفت خود در خصوص زمان و مكان پيشنهادي از سوي ايران سعي دارد با حركت‌هاي ايذايي فضا را به نفع خودش تغيير دهد.
 
وي با تاكيد بر اينكه تلاش ايران دفاع از اصول و مباني نظام جمهوري اسلامي در راستاي دستيابي به فناوري هسته‌اي است، تصريح كرد: ايران تلاش دارد تا با شرايط مساوي، يكسان و بدون پيش شرط پاي مذاكره بنشيند.
 
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس با بيان اين مطلب كه هدف ايران از مذاكره با 1+5 رسيدن به تفاهماتي در خصوص فعاليت‌هاي هسته‌اي‌مان است، افزود: علي رغم اين خواسته جمهوري اسلامي، 1+5 تنها به دنبال استفاده ابزاري و سياسي از اين مذاكره است.
 
شجاعي كياسري با بيان اينكه همچنان در مذاكره با 1+5 ، تاكيد بر مواضع برحق جمهوري اسلامي در زمينه فناوري هسته‌اي خواهد شد، گفت: اصرار ايران به انجام مذاكره در كشور تركيه بدان جهت است كه اين كشور، كشوري مرضي الطرف و در بيانيه تهران يكي از حاضران بوده است كه مي تواند در زمينه مذاكرات نقش آفريني داشته باشد اما 1+5 تلاش دارد در راستاي همان استفاده‌هاي تبليغي و سياسي، مكان مذاكره را تغيير دهد.
 
وي گفت: استقبال جمهوري اسلامي ايران از مذاكرات امري طبيعي است و در راستاي خنثي كردن اهداف دشمنان از جمله تلاش 1+5 به واداشتن ايران به عقب نشيني از مذاكرات جهت برده برداري‌هاي سياسي شان است./انتهاي پيام/
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار