کد خبر:۱۰۰۸۴۲
استاد دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي:

افراد حساس به تخم مرغ نبايد واكسن آنفولانزا دريافت كنند

استاد دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي گفت: با توجه به اينكه اجزاي واكسن آنفولانزا در تخم مرغ پرورش داده مي‌شود، اگر كسي نسبت به تخم مرغ يا فرآورده‌هاي آن حساسيت داشته باشد نبايد اين واكسن را دريافت كند.
به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر اكبر كوشان‌فر ديروز در ششمين همايش سالانه انجمن عفوني اطفال كه در دانشگاه بهزيستي و توانبخشي در حال برگزاري است، گفت: واكسن آنفولانزا به صورت آنتي‌ژن هاي سطحي يا بخش‌هايي از ويروس كشته شده آنفولانزا در دنيا موجود مي‌باشد.
 
وي بيان داشت: اين و اكسن هر ساله با توجه به گونه‌هاي شايع ويروس كه توسط سازمان بهداشت جهاني و اف دي اي آمريكا بررسي و توسعه شده، تهيه مي‌گردد.
 
استاد دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي بيان داشت: اين واكسن تاثيرات بسياري دارد و به راحتي در دسترس همه مردم قرار دارد كه مي توانند خود را در برابر آنفولانزا واكسينه كنند.
 
كوشان فر بيان داشت: واكسن آنفولانزا به طور كامل براي كليه افراد بالاي شش ماه قابل استفاده است و گروهي كه بيش از ديگران عواقب اتبلا به بيماري را دارند بايد اين واكسن را تزريق كنند.
 
وي گفت: كودكان بين 6 تا 59 ماه به خصوص كودكاني كه به مهد كودك مي‌روند، كودكاني كه قدرت ايمني كمتري دارند، بيماران مبتلا به سرطان خون، تالاسمي، كودكان مبتلا به آسم، همچنين افراد مسن بالاي پنجاه سال، زنان باردار به خصوص در سه ماهه دوم و سوم بيش از ديگران بايد به تزريق واكسن آنفولانزا توجه كنند.
 
استاد دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي يادآور شد: بيماران مزمن قلبي، كليوي، ريوي، كبدي، ديابتي‌ها و نيز پرسنل بهداشت و درمان كه در صورت ابتلا به آنفولانزا هزينه بيشتري را به جامعه خواهند داشت كه در مواردي نيز مي تواند منجر به مرگ در كودكان و افراد مسن شود بايد خود را در برابر آنفولانزا واكسينه كنند.
 
وي اظهار داشت: واكسن آنفولانزا به صورت تك دزي تهيه شده كه تزريق آن در بزرگسالان به صورت تك دز و يك بار در سال تكرار مي‌شود.
 
كوشان فر گفت: در مورد اولين بار تزريق در كودكان شش ما هه تا سه ساله به صورت دو تزريق به فاصله حداقل چهار هفته به تعداد نصف يك دز و براي كودكان بزرگتر از سه سال يك دز به فاصله حداقل چهار هفته‌اي است.
 
استاد دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي يادآور شد: اين واكسن معمولا عوارضي ندارد ولي ممكن است در محل تزريق قرمزي ايجاد شده و در مواردي تب نيز مشاهده مي‌شود.
 
وي تصريح كرد: تزريق واكسن آنلولانزا بهتر است به صورت ساليانه صورت پذيرد چرا كه گونه‌هاي اين بيماري ممكن است تغيير كند.
 
كوشان فر بهترين زمان براي تزريق واكسن آنفولانزا را اوايل پاييز خواند و گفت: در اين زمان بدن فرصت كافي براي بالا بردن ايمني خود را دارد كه تزريق واكسن آنفولانزا در دو زمان شيوع آن (فصل بهار و پاييز)‌مي تواند ايجاد مصونيت كند.
 
استاد دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در پايان خاطرنشان كرد: اجزاي واكسن آنفولانزا در تخم مرغ پرورش داده مي‌شود بنابراين اگر كسي نسبت به تخم مرغ و فرآورده هاي آن حساسيت د اشته باشد نبايد اين و اكسن را دريافت كند./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار