نخستین نمایشگاه بین المللی فن آوری‌های نوین ایران برگزار می‌شود
کد خبر:۱۰۰۹۱۱
اسفندماه

نخستین نمایشگاه بین المللی فن آوری‌های نوین ایران برگزار می‌شود

نخستین نمایشگاه بین المللی اختراعات، ابتکارات و فن آوری‌های نوین ایران 10 تا 12 اسفند ماه با هدف ارائه دستاوردهای پژوهشی مخترعان و محققان داخلی کشور در منطقه آزاد کیش برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار علمی «شبکه خبر دانشجو»، در نمایشگاه بین المللی اختراعات، ابتکارات و فن آوری های نوین ایران 17 کشور جهان برای نخستین بار دستاوردهای علمی و پژوهشی خود را به نمایش می‌گذارند. 
 
گفتنی است، این نمایشگاه با ابتکار موسسه بین المللی آینده روشن (البرز) و با همکاری سازمان منطقه آزاد کیش، مخترعان، مبتکران، صنتعگران، دانشگاه ها، پارک های علمی فناوری و شرکت های دانش محور داخلی و خارجی برگزار می شود.
 
لازم به ذکر است، علاقه مندان به شرکت در نمایشگاه بین المللی اختراعات، ابتکارات و فن آوری های نوین ایران که از 10 تا 12 اسفند ماه در جزیره کیش برگزار می شود، می توانند برای دریافت فرم ثبت نام به صورت اشخاص حقیقی و خصوصی به نشانی www.iti-ir.com  مراجعه کنند./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار