مطرح شدن مطالعات ادعايي تنها بهانه‌اي براي به ابهام گذاشتن پرونده هسته‌اي است
کد خبر:۱۰۱۸۰
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه علم و صنعت:

مطرح شدن مطالعات ادعايي تنها بهانه‌اي براي به ابهام گذاشتن پرونده هسته‌اي است

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه علم و صنعت با اشاره به گزارش اخير البرادعي درباره برنامه هسته اي ايران اظهار داشت: موضوع هسته اي ايران حل شده است اما مطرح شدن مطالعات ادعايي تنها بهانه اي براي به ابهام گذاشتن پرونده هسته اي در آژانس است.

سعيد سليماني در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با تاكيد بر اينكه بايد يك حالت تعادلي بين همكاري آژانس و پافشاري بر حقوق هسته اي صورت بگيرد، تصريح كرد: ايران در زمينه موضوع انرژي هسته اي تا كنون فراتر از وظيفه خود عمل كرده است و مثل هميشه آماده پاسخگويي به سوالات قانوني آژانس خواهد بود.

اين فعال دانشجويي در خصوص بازرسي‌هاي مجدد از فعاليت‌هاي هسته اي ايران و گزارش البرادعي ادامه داد: قبول كردن اين بازرسي‌ها بستگي به قدرت چانه زني دستگاه ديپلماسي ايران دارد.

وي افزود: اگر ايران بتواند اين موضوع را در سطح مذاكرات نگه داشته و از طرفي هم از زياده خواهي‌هاي آژانس جلوگيري كند، دستاورد بزرگي خواهيم داشت اما اگر آژانس روي خواسته‌هاي خود پافشاري كند ايران نيز موظف به همكاري با آژانس نخواهد بود. 

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه علم و صنعت گفت: با توجه به روندي كه تا كنون پرونده هسته اي ايران داشته است نمي‌توان به سئوالات آژانس پاسخ نداد اما نامه اي كه كشورهاي عضو جنبش غير متعهد نوشتند و از برنامه هسته اي ايران دفاع كردند نقطه عطفي براي دستگاه ديپلماسي كشور خواهد بود.

اين فعال دانشجويي با اشاره به مخالفت روسيه و چين در اعمال تحريم عليه ايران خاطرنشان كرد: با توجه به اختلافاتي كه بين غرب در جامعه جهاني به وجود آمده است، به نظر مي‌رسد همگرايي 1+5 در موضوع هسته اي در كوتاه مدت امكان پذير نخواهد بود.

سليماني ادامه داد: با توجه به فضاي جامعه بين المللي بعيد به نظر مي‌رسد كه روسيه و چين بخواهند عليه ايران اقدامي انجام دهند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار