آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۱۷۰۸

ارمغانی: سرنوشت صدرنشینی در گرو نتیجه بازی با ژاپن است

سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران گفت: بازی با ژاپن فوق العاده مهم است چرا که سرنوشت صدرنشینی این گروه در گرو‌ نتیجه این بازی است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، طبق اعلام روابط عمومی فدراسیون بسکتبال؛ سعید ارمغانی سرمربی تیم ملی بسکتبال در خصوص بازی فردا مقابل ژاپن در مرحله گروهی کاپ آسیا گف: بازی با ژاپن فوق العاده مهم است چرا که سرنوشت صدرنشینی این گروه در گرو‌ نتیجه این بازی است.

ارمغانی ادامه داد: صدرنشینی در این گروه از این جهت مهم است که می‌توانیم دو روز استراحت کنیم و مسیر بهتری تا فینال خواهیم داشت و می‌توانیم در چنین موقعیتی در دیدار فینال با استرالیا بازی کنیم.

سرمربی تیم ملی بسکتبال از ژاپن به عنوان یک تیم بسیار خوب نام برد و اظهار داشت: این تیم سرعت حرکتی بسیار بالایی دارد در برش خوب عمل می کنند و با پاس های بیرونی سعی می‌کنند دفاع را مختل کند و شوت سه امتیازی بزنند.

ارمغانی گفت : ژاپن در بازی قبلی با آمار ۲۷ شوت سه امتیازی یک رکورد شکستند که البته تدابیر مناسبی برای مقابله با این نوع بازی خواهیم داشت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار