کد خبر:۱۰۲۱۸۶۰

گزارش تمرین یکشنبه 26 تیرماه/اضافه شدن عضو جدید به کادر فنی پرسپولیس

سرخپوشان پایتخت در ادامه تمرینات اردوی داخلی خود، امروز (یکشنبه) زیر نظر کادر فنی در نوبت صبح به مدت یک ساعت به تمرین پرداختند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تمرین امروز بیشتر به کارهای استقامتی، هوازی و در کنار آن کار با توپ و شوتزنی اختصاص داشت.

بازیکنان بعد از گرم کردن بدن‌ها، در قالب سه گروه، توپ را روی هوا نگه می‌داشتند و هر بازیکنی که به توپ ضربه می‌زد، مسافتی را طی می‌کرد و در بخش بعدی هم باید توپ را به یک نقطه مشخص منتقل می‌کرد و بعد از آن، بار دیگر مسافتی را طی می‌کرد و مجددا با بازگشت به نقطه اول، این برنامه تکرار می‌شد.

تعداد دیگری از بازیکنان هم در همین زمان، در حال شوتزنی به سمت دروازه بودند. این برنامه تمرینی، در گروه‌های مختلف جابجا می‌شد. مهدی ترابی و حامد پاکدل، تمرینات اختصاصی خود را انجام دادند و وحید امیری هم فیزیوتراپی می‌کند. سایر بازیکنان، بدون مشکل در اختیار کادر فنی بودند.

همچنین طی هماهنگی‌های باشگاه و کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس، حسن تشکری‌کیا به عنوان دستیار بدنساز پرسپولیس در کنار لوسادا بنیتز مربی بدنساز خارجی سرخپوشان انتخاب و مشغول به فعالیت شد.

وی که چند روزی در کنار تیم حضور داشت، رسما به عنوان دستیار بدنساز در تیم فوتبال پرسپولیس فعالیت خواهد کرد.

تشکری‌کیا سابقه حضور چندین سال در تیم‌های بسکتبال از جمله؛ تیم ملی بسکتبال ایران، تیم ملی بسکتبال زیر 16 سال ایران، تیم ملی بسکتبال بانوان چین، همینطور باشگاه‌های کینگدائو، سیچوان و نانجینگ چین و باشگاه بستکتبال مهرام ایران را در کارنامه دارد و سابقه کسب چند قهرمانی در لیگ‌های مختلف را دارد.

تیم فوتبال پرسپولیس، فردا هم یک جلسه تمرینی را در برنامه دارد و روز سه‌شنبه در سومین دیدار دوستانه خود به مصاف تیم نساجی مازندران می‌رود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار