آخرین اخبار:

معاون اجرائی رئیس‌جمهور: شیوه سفرهای دور دوم استانی به زودی اطلاع رسانی می‌شود / 10 هزار میلیارد تومان برای سفرهای استانی انجام شده در سال جاری اختصاص یافته است

صولت مرتضوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو: بخش قابل توجهی از مصوبات سفرهای استانی رئیس‌جمهور اجرا شده است. در دور دوم سفرهای استانی نظارت میدانی بر کارها و امورات خواهد شد و اگر گره‌ای وجود داشته باشد گره‌گشایی می‌‎شود. امیدواریم در دور سوم سفرهای استانی طرحی نو انداخته شود. شیوه سفرهای دور دوم به زودی اطلاع رسانی خواهد شد. 126 درصد از بودجه سفرهایی که قبل از 1401 انجام شده از محل منبع عمومی تامین شده است. امروز با 5000 میلیارد تومانی که تخصیص داده شد در کل 10 هزار میلیارد تومان برای چند سفر استانی انجام شده در سال جاری، بودجه اختصاص داده شده است.
کد خبر:۱۰۲۳۱۴۵
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار