برنامه «ديروز، امروز، فردا» از ابتداي محرم به روي آنتن مي‌رود
کد خبر:۱۰۲۵۲۷
رسايي در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

برنامه «ديروز، امروز، فردا» از ابتداي محرم به روي آنتن مي‌رود

سخنگوي فراكسيون انقلاب اسلامي در خصوص جلسه مشترك اين فراكسيون با ضرغامي گفت: پس از ارائه توضيحاتي در خصوص برنامه «ديروز، امروز، فردا» قرار شد كه اين برنامه از ابتداي محرم به روي آنتن برود.
حجت الاسلام رسايي در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، در خصوص جلسه دقايق پيش فراكسيون انقلاب اسلامي با رئيس صدا و سيما اظهار داشت: فراكسيون انقلاب اسلامي دور جديد فعاليت خود را با برگزاري نشستي با ضرغامي برگزار كرد كه در اين نشست 65 نفر از نمايندگان شركت داشتند.
 
وي با اشاره به اينكه 11 نفر از نمايندگان ديدگاه هاي خود را با رئيس صدا و سيما در ميان گذاشتند، گفت: با توجه به تاكيدات مقام معظم رهبري به موضوع فتنه، نمايندگان از ضرغامي خواستند كه در خصوص روشنگري و بصيرت افزايي در مورد فتنه تلاش بيشتري داشته باشد.
 
سخنگوي فراكسيون انقلاب اسلامي با اشاره به موضوعاتي در خصوص برنامه‌هاي «ديروز، امروز، فردا» مطرح شد، افزود: قرار بر آن شد كه از ابتداي محرم دور جديد اين برنامه به روي آنتن رود.
 
رسايي با بيان اين مطلب كه ورزش بانوان از ديگر موضوعات مطرح در اين جلسه بود، گفت: نمايندگان نسبت به ورزش بانوان و رعايت مسائل شرعي در اين زمينه، به نحوه انعكاس آن از سوي صدا و سيما تاكيدات و تذكراتي داشتند.
 
نماينده مردم تهران در مجلس اضافه كرد: از ديگر مباحث مطرح در اين جلسه تاكيدات نمايندگان به برخي مصاديق شرعي در سريال‌ها بود.
 
عضو فراكسيون انقلاب اسلامي با بيان اين مطلب كه تاكيد بر ارتقاي سطح كيفي شبكه‌هاي استاني از ديگر موضوعات مطرح بود، افزود: نمايندگان همچنين نظرات خود را در خصوص برخي شبكه‌هاي ماهواره‌اي كه به طور جد بنيان خانواده را مورد هدف قرار داده، بيان كردند.
 
وي اظهار داشت:ضرغامي در اين نشست از صحبت‌هاي نمايندگان استقبال كرد و نسبت به برخي انتقادات مطرح توضيحاتي را ارائه داد كه مورد قبول اعضاي فراكسيون قرار گرفت.
 
رسايي گفت: هم نمايندگان و هم رئيس صدا و سيما به برگزاري نشست‌هاي صميمانه مستمر تاكيد داشتند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار