کد خبر:۱۰۲۵۵۸
استاد حميد سبزواري:
پيروزيهاي بسيج حيرت استكبار را برانگيخته است
استاد حميد سبزواري، چهره برجسته شعر و ادب انقلاب با بيان اينكه بسيجيان در جنگي پيروز شدند كه يك طرف آن دنياي استكبار بود و طرف ديگر نيروهاي بسيج مردمي كه با اتكال به خداوند به فرمان رهبرشان عمل ميكردند، گفت: پيروزي بسيج در دفاع مقدس حيرت استكبار و جهانيان را برانگيخت.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو» استاد حميد سبزواري عصر امروز در نشست دانشجويان هنرمند بسيجي دانشگاههاي تهران كه در تالار شهيد جانبزرگي دانشگاه هنر برگزار شد، اظهار داشت: بسيج مردمي بود كه در سالهاي خفقان حكومت طاغوت از همه راههاي بسته عبور كرد و براي آرمانهاي انقلاب به ميدان آمدند.
اين شاعر انقلاب و دفاع مقدس افزود: بعد از انقلاب اسلامي، در جنگي نابرابر كه دنيا فكر ميكرد در همان روزهاي اوليه كار انقلاب يكسره خواهد شد، بسيج توانست دنيا را به حيرت وادارد و جنگ را با سربلندي تمام كند.
وي در ادامه تصريح كرد: بسيجيان در جنگي پيروز شدند كه يك طرف آن دنياي استكبار بود و طرف ديگر نيروهاي بسيج مردمي كه با اتكال به خداوند به فرمان رهبرشان عمل ميكردند.
سبزواري در پايان گفت: درحال حاضر نيز حمله استكبار به افغانستان و عراق بهانه است و همه قصد آنها تباهي ملت ايران است چرا كه از طريق اين ملت سيليهاي زيادي خورده است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰