دستگاه هد استريپر گندم طراحي و ساخته شد
کد خبر:۱۰۲۵۹۱

دستگاه هد استريپر گندم طراحي و ساخته شد

یکی از محققان دانشگاه تهران موفق به طراحي و ساخت دستگاه هد استريپر گندم جلوي تراکتور برای برداشت سالم گندم  شد.
دکتر خزايي، مجري این طرح در گفت‌وگو با خبرنگار علمی «شبکه خبر دانشجو»، با اشاره به طراحي و ساخت دستگاه هد استريپر گندم گفت: دستگاه هد استريپر گندم برای برداشت سالم گندم مورد استفاده قرار مي گيرد.
 
وی ادامه داد: در برداشت با کمباین، گندم با ساقه و برگ ها برداشت شده و تمام قسمت های خوشه به داخل دستگاه کشیده می شود، ولی با استفاده از این دستگاه تلفات گندم کمتر شده و ساقه و برگ ها سالم می ماند.
 
مجري اين طرح اظهار داشت: این دستگاه به جلوی تراکتور وصل می شود و با استفاده از آن جسم دواري كه در قسمت جلوي آن واقع شده است در اثر برخورد با خوشه‌ها، دانه‌ها را از آنها جدا و به سمت داخل كمباين پرت مي‌کند. 
 
خزايي گفت: کمباین معمولی حدود 30 درصد تلفات گندم دارد، ولی این دستگاه تلفات را به 10 درصد کاهش می دهد.
 
وی تصريح كرد: پايين بودن ميزان توان مصرفي، ساده بودن مكانيزم و در نهايت پايين بودن قيمت تمام شده ماشين از مزاياي این دستگاه محسوب مي شود./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار