غفلت از روش‌های نوین تدریس، ضعف حوزه علوم انسانی است
کد خبر:۱۰۲۶۲۹
عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس:

غفلت از روش‌های نوین تدریس، ضعف حوزه علوم انسانی است

عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس گفت: غفلت از تنوع روش ها، موضوعیت و کم توجهی به روش تدریس از ضعف‌های عمده آموزش عالی کشور در حوزه علوم انسانی است.
 دکتر مهرمحمدی در گفت و گو با خبرنگار علمی «شبکه خبر دانشجو»، با اشاره به ارائه طرحی مبنی بر ایجاد تحول در آموزش علوم انسانی گفت: در این طرح چگونگی و شیوه های اثر بخشی آموزشی را بررسی کردیم تا اهداف یادگیری را محقق کنیم؛ زیرا معتقدیم در حال حاضر ضعف عمده حوزه علوم انسانی در کشور غفلت از تنوع روش ها، موضوعیت و کم توجهی به روش تدریس است.
 
وی افزود:حتی برخی از استادان مدرس این رشته نیز تخصص در حوزه علمی مربوط به خود را شرط کافی تدریس در این حوزه می دانند در حالی که این موضوع فقط شرط لازم است و بصیرت نسبت به شیوه های آموزشی شرط کافی برای ایفای نقش استادی است.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس گفت: در کلاس های درس حوزه علوم انسانی شاهد هستیم که فقط انتقال یک سویه مطلب از سوی استاد انجام می شود و فضای غیر فعال و فاقد روحی بر کلاس های درس این حوزه حاکم است بنابراين در طرحی تمام مشکلات مربوط به بحث آموزش حوزه علوم انسانی را با استفاده از عقاید نظریه پردازان داخلی بررسی کردیم.
 
مهر محمدي اظهار داشت:در حال حاضر در کشور در مورد مسائل مربوط به ماهیت علوم انسانی و اجتماعی در قالب نظریه ها و مفاهیم و مباحث علوم انسانی نیز ابهامات زیادی وجود دارد و این مسئله که تا چه اندازه مفاهیم علوم انسانی در کشور با ارزش های بومی و دینی ما منطبق است باید مورد بررسی قرار بگیرد.
 
وی گفت: برای ایجاد بومی سازی در حوزه علوم انسانی باید در طرح های مربوط به این حوزه از نظریات نظریه پردازان داخلی و مبانی معرفت شناسی اسلامی در این حوزه بهره ببریم./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار