استقرار 25 بيمارستان صحرايي از ابتداي سال جاري تا كنون
کد خبر:۱۰۲۸۰۰
رئيس بسيج جامعه پزشكي خبر داد:

استقرار 25 بيمارستان صحرايي از ابتداي سال جاري تا كنون

رئيس بسيج جامعه پزشكي با اشاره به برپايي 45 بيمارستان صحرايي توسط بسيج جامعه پزشكي گفت: 16 بيمارستان صحرايي در شش ماه نخست سال جاري و 9 بيمارستان نيز در هفته بسيج به همت اين سازمان برپا شده است.
به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر محمد رئيس‌زاده امروز در همايش تجليل از طلايه‌داران عرصه سلامت در تالار ابن‌سيناي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با بيان اينكه سنگين ترين وظيفه بسيج خدمت رساني به مناطق محروم است، اظهار داشت: در اين زمينه يكي از مهمترين وظايف، برپايي بيمارستان‌هاي صحرايي است.
 
وي با اشاره به اينكه تا كنون 45 بيمارستان صحرايي توسط بسيج جامعه پزشكي برپا شده است، افزود: همچنين 16بيمارستان صحرايي در شش ماه نخست سال جاري و 9 بيمارستان نيز در هفته بسيج به همت اين سازمان بر پا شده است.
 
رئيس بسيج جامعه پزشكي تصريح كرد: اعزام اكيپ هاي بهداشتي به مناطق محروم و ويزيت رايگان بيماران از اولويت هاي كاري بسيج جامعه پزشكي است كه تا كنون به خوبي انجام شده و بايد براي ارتقاي كيفيت كارها و خدمت‌رساني تلاش كنيم.
 
رئيس‌زاده اضافه كرد: با وجود ايجاد شبكه بهداشت در سراسر كشور، ولي برخي از مناطق محروم كشور از اين خدمات جا مانده‌اند كه اميدواريم با گسترش اين شبكه، ديگر نيازي به استقرار بيمارستان هاي صحرايي نباشد.
 
وي با تاكيد بر لزوم ايجاد تعامل بسيج جامعه پزشكي با ساير ارگان هاي ذيربط در حوزه سلامت گفت: در حال حاضر تعامل بسيار خوبي با وزارتخانه هاي بهداشت و رفاه، هلال احمر، كميته امداد و سازمان بهزيستي شكل گرفته است.
 
رئيس بسيج جامعه پزشكي پرداختن به خود جامعه پزشكي و حل معضلات اخلاقي در اين قشر را از ديگر اولويت‌هاي كاري اين سازمان دانست و خاطرنشان كرد: بسيج جامعه پزشكي در حال حاضر 55 هزار عضو دارد كه در سراسر كشور مشغول به فعاليت هستند و ارتقاي كيفي و كمي اين افراد مورد توجه ما است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار