کد خبر:۱۰۲۹۳۳
جهت حضور در مسابقات قهرماني آسيا؛
دومين اردوي ركابزنان رده سني جوانان و اميد آغاز شد
مرحله دوم اردوي آمادهسازي تيم ملي دوچرخهسواري رده سني جوانان و اميد براي حضور در مسابقات قهرماني آسيا امروز 9 آذر ماه در تهران آغاز به كار كرد.
به گزارش گروه ورزشي «شبكه خبر دانشجو»، مرحله دوم اردوي آمادگي تيم ملي دوچرخهسواري براي شركت در مسابقات قهرماني آسيا در تايلند در دو رده سني جوانان و اميد با حضور 23 ركابزن به مدت 10 روز در پيست مجموعه ورزشي آزادي برگزار ميشود.
نفرات دعوت شده به اين اردو در بخش زنان را بهنوش برزگر از اصفهان، نجمه حسينپور از تهران، الهه حسن غلامي از خوزستان، فروغ عباسي از فارس، خديجه كشاورز از قزوين، ريحانه طالبي از كرج، نرگس حيدري از كهكيلويه و بويراحمد، صبا دماونديان از مازندران و فاطمه ابراهيمي از هرمزگان تشكيل مي دهند.
همچنين اسماعيل عليزاده از اردبيل، داوود اميرپور از تهران، محمدرضا ايماني و امير كلاهدوز از آذربايجان شرقي، احسان خادمي از خوزستان، محمد دانشور، سعيد مسلمي مقدم و علي مرشدلو از خراسان رضوي، امير خديوي و ميلاد فرهمنديان از چهار محال و بختياري، علي هدايت فر از قزوين، عارف بي گناه و حميد گهواره بند از كرج، عليرضا قهرماني راد و ادريس كاظمي از كرمانشاه، حامد صدقي از كرمان، سجاد جعفر نسب از گلستان، پيام سعدي پور و شهاب اسلامي از لرستان، مجيد تقي فرد از مركزي، احمد اصغرپور و رضا جبرئيلي از مازندران و ابوالفضل زارع از يزد افراد دعوت شده به اردو در بخش مردان هستند.
گفتني است، مرحله اول اين اردو 11 تا 16 آبان ماه در تهران برگزار شد.
لازم به ذكر است، مسابقات دوچرخهسواري قهرماني آسيا در تايلند 20 تا 25 بهمنماه سال جاري برگزار خواهد شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰