آخرین اخبار:

اسلام زاده: ما نیاز به یک روایت منسجم و متفاوت از اربعین داریم

مستندساز حوزه اربعین گفت: اربعین از موقعیت‌هایی است که تمامی رسانه‌ها به صورت زنده در حال پوشش خبری هستنند، در چنین مواقعی نیازمند به یک نوع روایت متفاوت از رویداد‌ها هستیم.
کد خبر:۱۰۳۰۸۵۵
کد ویدیو
محسن اسلام‌زاده، مستندساز حوزه اربعین در گفتگو با خبرگزاری دانشجو پیرامون روایت‌گری در اربعین: اربعین از موقعیت‌هایی است که تمامی رسانه‌ها به صورت زنده در حال پوشش خبری هستنند، در چنین مواقعی نیازمند به یک نوع روایت متفاوت از رویداد‌ها هستیم، پرداختن به مسائلی که دیگر رسانه‌ها آن را در نظر نگرفته‌اند. ما در روایت‌گری و مراحل اولیه نیازمند به تجهیزات حرفه‌ای نیستیم، همانطور که یک نویسنده در مراحل اولیه به خراب بودن قلم خود فکر نمی‌کند بلکه اول از همه نیازمند فکر همراه با ایده و داستان پردازی هستیم. باید ابتدا فکر خود را پرورش دهیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار