خودداري از پخت و پزهاي طولاني در محيط خانه در روزهاي آلوده هوا
کد خبر:۱۰۳۱۳۳
رئيس مركز سلامت محيط و كار وزارت بهدا‌شت توصيه كرد:

خودداري از پخت و پزهاي طولاني در محيط خانه در روزهاي آلوده هوا

رئيس مركز سلامت محيط و كار وزارت بهدا شت توصيه كرد كه در روزهاي آلوده هوا، از پخت و پزهاي طولاني در محيط خانه خودداري شود.  
به گزارش گروه علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر كاظم ندافي اظهار اشت: از آنجايي كه هواي داخل خانه همان هواي بيرون است لذا توصيه مي‌شود در روزهاي آلوده از پخت و پزهاي طولاني در محيط خانه كه ايجاد آلودگي مي‌كند، خودداري شود.
 
وي در خصوص افزايش ميزان آلودگي هواي تهران در فصول مختلف سال افزود: در زمستان پديده‌اي به نام اين ورژن يا وارونگي بروز مي كند كه در اين شرايط آلاينده‌هايي كه وارد هوا مي‌شوند، غليظ شده و با افزايش آلاينده‌ها مواجه خواهيم بود.
 
رئيس مركز سلامت محيط و كار وزارت بهدا شت خاطر نشان كرد: پديده وارونگي دما از فصل پاييز شروع شده و تا فصل زمستان ادامه دارد و با شروع فصل بهار شدت اين پديده كاهش مي يابد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار