کد خبر:۱۰۳۱۶۱۸

مهاجری:بچه‌های ما عالی بودند و حتی می‌توانستند گل دوم را هم بزنند

سرمربی تیم فوتبال نفت مسجد سلیمان پس از شکست برابر پرسپولیس از این دیدار گفت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رضا مهاجری سرمربی تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان بعد از شکست تیمش مقابل پرسپولیس اظهار داشت: به هر دو تیم خسته نباشید می‌گویم. نمی‌شود بگویم شرمنده شدیم. اگر بازی را باختیم، اما به خودمان افتخار می‌کنیم. همیشه احترام قائل بودیم، اما یکسری بحث‌ها در باب انتقاد است. بچه‌های ما امروز بازی عالی انجام دادند. گل او را زدیم، اما دفاع نکردیم. حتی می‌توانستیم گل دوم را بزنیم.

وی افزود: ما با برد به رختکن رفتیم، اما دقیقا همان جایی که با بچه‌ها حرف زدیم، اما از همان جا گل خوردیم. کارت زرد اول میلاد را نباید به او می‌دادند، اما ما ۱۰ نفره شدیم. مقابل پرسپولیس ۱۱ نفره بازی کردن هم سخت است چه برسد به اینکه ۱۰ نفره شوید. با این وجود باز می‌شد به بازی برگردیم، اما متاسفانه صحنه محرز پنالتی را داور چشم پوشی کرد. چند موضوع وجود دارد؛ خلیفه سلطان به عنوان ناظر بازی که نظم را رعایت می‌کرد باید برای هر دو تیم این کار را انجام می‌داد.

سرمربی تیم فوتبال نفت مسجد سلیمان، عنوان کرد: اگر ما در ورزشگاه آزادی مقابل استقلال یا پرسپولیس بازی می‌کردیم آیا اگر به ناظر می‌گفتیم چمن بلند است ناظر جرات داشت میزبان را مجاب کند که چمن را کوتاه کند؟ ما میزبان هستیم در این شرایط میزبانی می‌کنیم. چمن ما ایرادی ندارد. کجای فوتبال مدیر تیم مقابل اجازه پیدا می‌کند به رختکن داوران برود و آن‌ها را تحت فشار بگذارد؟

سرمربی نفت مسجدسلیمان خاطرنشان کرد: ما در حداقل‌ها ماندیم بعد به دنبال حرفه‌ای شدن هستیم. فوتبال ما جزیره‌ای اداره می‌شود. کمک داور ویدیویی را می‌گویند سخت است، اما آیا هدست هم سخت است؟ به خلیفه سلطان گفتم نگران چهارتا فحاشی تماشاگران نباشید بلکه عواملی که باعث فحاشی می‌شود را درست کنید. این شهر مظلوم و تحت فشار است، اما این جوری نباید ما را تحت فشار ببرند. لیگ برای ما ادامه دارد. ما نیامدیم قهرمان شویم بلکه به دنبال بازی کردن هستیم. اتفاقی نیفتاده، اما انتظار داریم مسئولان از ما دفاع کنند. اگر حمایت نشود در شهر خود ما را تحت فشار می‌گذارند. امیدوارم روزی برسد که تیم‌هایی مثل ما از حق شان دفاع کنند. به تیم برنده تبریک می‌گویم، اما ما بازنده نبودیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار