کد خبر:۱۰۳۲۵۴
ضرغامی در همايش سراسري مداحان بسيجي:

مداحان در فتنه 88 سربلند بیرون آمدند

رئيس رسانه ملي ضمن اشاره به حوادث پس از انتخابات گفت: در فتنه 88 مداحان سربلند بيرون آمده و پيروز شدند. امتحان ساده‌اي نبود، خيلي‌ها رد شدند، خيلي از بزرگاني كه دهها سال از عمرشان را صرف اسلام و تبليغ اسلام كرده بودند سربلند بيرون نيامدند؛ يا كاملاً رفوزه و يا دچار انحرافات بسياري شدند.
به گزارش گروه سیاسی «شبکه خبر دانشجو» سید عزت الله ضرغامی که در همایش سراسري مداحان بسيجي كشور سخن می گفت تصريح كرد: :‌ مأموريت و وظيفه بسيار خطيري برعهده مداحان است و كساني كه از اين تريبون‌هاي مقدس اين مأموريت را انجام مي‌دهند بدانند كه پروردگار مأموريت سنگيني بر دوش آنها گذاشته و به آنها بركت مي‌دهد بركت كار شما با نيت خالص و قلب پاكي كه داريد توسط خودش تضمين شده است.

رئيس رسانه ملي ضمن اشاره به حوادث پس از انتخابات گفت: به همين دليل است كه در فتنه 88 مداحان سربلند بيرون آمده و پيروز شدند. امتحان ساده‌اي نبود، خيلي‌ها رد شدند، خيلي از بزرگاني كه دهها سال از عمرشان را صرف اسلام و تبليغ اسلام كرده بودند سربلند بيرون نيامدند؛ يا كاملاً رفوزه و يا دچار انحرافات بسياري شدند. در اين وقايع براي جامعه خيلي چيزها روشن شد. 

وی افزود : در اين بین مداحان سربلند بيرون آمدند . لذا اين سربلندي، مدال افتخاري است كه دستگاه امام حسين (ع)‌ به شما داده و قدر آن را بدانيد.

ضرغامی ادامه داد: اين بزرگترين پاداشي است كه به شما داده شده، چقدر فرصت مي‌خواهد تا انسان خودش را در فتنه‌ها امتحان كند. خيلي‌ از شخصيت‌هايي كه شما در سريال مختارنامه مي‌بينيد در زمان امام حسين (ع) منحرف شدند و بعداً خواستند جبران كنند ولي نتوانستند. اين فرصت‌ها براي جامعه فراهم شد و خيلي‌ها مردود شدند و خيلي‌ها هم در امتحان بصيرت قبول شدند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بصيرت در زمان فتنه مهم‌ترين توشه انسان‌هاست. در زمان فتنه غباري در جامعه ايجاد مي‌شود كه حق و باطل به سختي شناسايي مي‌شود.

وی در ادامه سخنان خود به سخنان امام علي(ع) در نهج‌البلاغ اشاره كرد و در اين باره گفت: در كتاب نهج‌البلاغه سخنان بسياري پيرامون فتنه وجود دارد و بسياري از بزرگان مي‌فرمايند كه در زمان فتنه تنها راه، تبعيت از ولي‌امر مسلمين است؛ چون درغیر این صورت همه چيز به هم مي‌ريزد.

رئیس رسانه ملی با اشاره به فضای غبار آلود جنگ جمل گفت: در این جنگ خيلي‌ها گفتند كه ما اينجا همسر و بسياري از نزديكان پيامبر را مي‌بينيم. آيا بايد با اينها بجنگيم؟ اينجا بحث شناخت حق است و رهبر مسلمين شاخص شناخت حق است. در اين زمان اگر شمشير زدي بركت است و در دنيا و آخرت سربلند خواهيم بود.

وي تصريح كرد: بنابراين زمانی که فتنه‌هاي سخت اتفاق مي‌افتد توجه به امام، ‌اخلاص در مسير و توجه به ائمه راه نجات است و خوشبختانه مداحان امتحان خوبي از خود برجاي گذاشتند.

ضرغامي در ادامه خطاب به مداحان حاضر در مراسم گفت:‌ همه چيز بركتش حول رهبري شكل مي‌گيرد در بصيرت نگاه به ولي امر مي‌كنند كه مسير را نشان مي‌دهد.

رئیس سازمان صدا و سیما در توصيه به مداحان گفت: بدون ترديد همه زيبايي‌هايي كه در كربلا بوده حول امام و ولايت شكل گرفته است. در طول تاريخ جنگ‌هاي زيادي شده و ميليون‌ها نفر كشته شده‌اند اما چرا هيچ‌كدام كربلا نمي‌شود؟ چون اين قيام حول امام و ولايت شكل گرفته است و همه فدايي امام مي‌شوند همه از هم سبقت مي‌گيرند و با عشق جان خود را فدا مي‌كنند اينكه حضرت زينب (س) گفت در حادثه كربلا چيزي جز زيبايي نمي‌بينم، همين است در نوحه‌ها و مداحي‌هاي خود فراموش نكنيد كه حادثه كربلا حول چه محوري است.

وی در ادامه سخنان خود به ام‌البنين مادر حضرت عباس (ع) اشاره كرد و گفت: اين خانم تمام مقام و عظمتش را به خاطر عشق و ارادت به اهل بيت به دست آورده است. همه چيز حول امام شكل گرفت.

وي اظهار داشت: در رسانه با مخاطب انبوه متشكل از عوام و خواص روبه‌رو هستم. مداحان هم همان رسالت ما در رسانه را دارند و با همان مخاطبان مواجه هستند پس مراقب گفتار خود باشيد. ساده‌گويي غير از سطحي‌گويي است. انسان‌هاي بزرگ عميق‌ترين حرف‌هاي خود را ساده گفته‌اند. امام بزرگوار ما عميق‌ترين حرف‌ها را ساده با مردم مطرح مي‌كرد و رمز ماندگاري ايشان هم در همين است.

ضرغامي با اشاره به آسيب‌هايي كه در مداحي وجود دارد، عنوان داشت: شما اين آسيب‌ها را بهتر از هركسي مي‌دانيد اما در كنار اينها موافق بحث‌هاي نظارتي كه برخي نهادهاي حاكميتي انجام مي‌دهند نيستم و معتقدم كارآيي ندارد. مثلاً سازمان تبليغات اسلامي و... كتاب توليد مي‌كنند و اشعار و موسيقي دارند اما گاهي احساس مي‌شود نظارت مي‌كنند. اين جامعه،‌ جامعه فهيم و هنرمندي است كه بهترين نظارت را مداحان مي‌توانند در آن داشته باشند. بهترين كساني كه نظارت مي‌كنند مردم هستند.

وي تصريح كرد: بعد از جريان فتنه مردم دوست دارند كساني كه مداحي مي‌كنند حرف‌هاي مهم‌تر و جديدتري بزنند تا سطح آگاهي مردم بالا برود و همين مردم بهترين ضامن اجرايي هستند.

ضرغامي عنوان داشت: بدترين آسيب‌هايي كه براي محتواي مداحي وجود دارد و جدي‌ترين آنها نگاه ذلت‌بار و تحقير‌آميز به حوادث عاشورا است كه متأسفانه وجود دارد و شما مداحان با توجه به سرودهاي غني كه وجود دارد بايد اشكالات اين حوزه را برطرف كنيد. در اين زمينه دست ما پر است و كمبودي وجود ندارد و اگر بيشتر دقت شود شما در شهرها و استان‌هاي خود بهترين مجري و ناظر هستيد.
 
رئيس سازمان صداوسيما در ادامه سخنان خود گفت: امروز ما با هزاران شبكه ماهواره‌اي مبارزه مي‌كنيم كه از لحاظ تعداد و كيفيت با ما قابل مقايسه نيستند و در خيلي از حوزه‌ها نيز از ما پيشي گرفتند ولي چرا ما موفقيم و در حادثه فتنه توانستيم موفق شويم. چرا رسانه ملي توانست با چند روز برنامه‌سازي حادثه 9 دي را خلق كند. اين اتفاق برپايه همان سروده‌هاي قبلي و قديمي بود. چند تن ضدانقلاب آمدند به مقام اباعبدالله اهانت كردند و با موبايل‌هايشان تصويربرداري كردند. ما از همان تصاوير به همراه بخش‌هايي از يك فيلم كه در آن عصر عاشورا به تصوير كشيده شده بود استفاده كرديم و گفتيم مردم اين همان اسبي است كه ما عمري است براي آن گريه مي‌كنيم همين كافي بود تا جمعيت ميليوني جمع شوند و طومار آنها را برهم بپيچند.

وي گفت: اين پتانسيل فراوان و نعمت خداوند را صيانت كنيم تقاضايمان اين است كه اشعار پرمحتوا در دستگاههاي تأثيرگذار سنتي استفاده كنيد و با توجه به زحماتي كه مي‌كشيد از اين زحمات در جهت هدايت مردم استفاده كنيد./انتهای پیام/
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار