عضو هيئت علمي جهاد دانشگاهي با انتقاد از عدم جلوگيري از نفوذ انديشه حزب توده، گفت: در حالي كه كاركرد دانشگاه تخصصي كردن و اجتماعي كردن دانشجو است به دليل تاثير انديشههاي حزب توده در دانشگاه، امروز همواره بايد از دانشجو انتظار تجمع، اعتراض و اعتصاب داشته باشيم.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از خرم آباد، عبدالرضا داوري عضو هيئت علمي جهاد دانشگاهي در مناظره بصيرت دانشجويي با علي شكوري راد كه عصر سه شنبه، 9 آذر ماه در دانشگاه لرستان برگزار شد، در پاسخ به ساختگي بودن 10 ميليون از آراي انتخابات رياست جمهوري گفت: طبيعي است كه به دليل خطاهاي انساني ممكن است در انتخابات اشتباهاتي صورت گرفته باشد اما 10 ميليون راي جابجا نمي شود اگر چنين بود با وجود تكنولوژي هاي امروز براي حفظ اسناد، سندي مبني بر حادث شدن تقلب ارائه مي شد.
وي افزود: هيچ سندي وجود ندارد كه سردار مشفق بدنبال تبيين كودتا از جانب جريان مقابل جريان سبز بوده باشد و چون سندي هم در اين زمينه ارائه نشده است بنابراين كودتا و تقلبي در انتخابات وجود نداشته و ادعاهاي مدعيان هم مبتني بر تحليل است.
عضو هيئت علمي جهاد دانشگاهي در ادامه اظهار داشت: اتفاقاتي كه در بهار 88 روي داد بر سوابق قرآن پژوهي و تفسير قرآن زهرا رهنورد و كروبي خط بطلان كشيد و طبق نظر امام ملاك حال فعلي افراد است.
داوري با اذعان به توده اي شدن آموزش عالي در كشور افزود: در برهه اي كه حضرت امام (ره) فرمودند: «دانشگاه مبدا همه تحولات است» به ازاي هر 350 نفر جمعيت 35 ميليون نفري ايران يك دانشجو بوده اما اكنون جمعيت 2 برابر و جمعيت دانشجويي 40 برابر شده است؛ بنابراين امروز دانشجو بودن به مانند گذشته معيار نخبه بودن نيست و بسياري از تحولات كشور در دل دانشگاه ها رقم نمي خورد.
وي اضافه كرد: چون امروز جوشش هاي نخبه اي را در دانشگاه نمي بينيم تاثيرگذاري آن هم در جامعه محدود شده است.
عضو هيئت علمي جهاد دانشگاهي با بيان اين كه متاسفانه از اول تاسيس دانشگاه انحرفاتي را در مسير دانشگاه داشته ايم، اذعان داشت: بر خلاف غرب كه دانشگاه بر اساس مدرنيسم شكل گرفته است اما در ايران دانشگاه بر اساس يك تعامل با نيازهاي طبيعي تاسيس نشده است و در نتيجه نهاد دانشگاه در طول تاريخ همواره در تعارض با نهادي ديگر بوده است.
داوري با اشاره به مشكل صنعت و دانشگاه افزود: امروز نه صنعت نياز به دانشگاه را احساس ميكند و نه دانشگاه مي تواند پاسخنگوي نيازهاي صنعت باشد.
وي با انتقاد از عدم جلوگيري از نفوذ انديشه حزب توده گفت: در حالي كه كاركرد دانشگاه تخصصي كردن و اجتماعي كردن دانشجو است به دليل تاثير انديشه هاي حزب توده در دانشگاه ها، امروز همواره بايد از دانشجو انتظار تجمع، اعتراض و اعتصاب داشته باشيم.
عضو هيئت علمي جهاد دانشگاهي افزود: تلقي حزب توده و ماركسيست ها از اول اين بود كه دانشجو يك چريك است و اين تلقي بعد از انقلاب هم ادامه پيدا كرد.
داوري در پايان خاطرنشان كرد: تفاوت بنيادي انقلاب مخملي در خصوص ايران اين است كه در كشورهايي كه با انقلاب مخملي مواجه شده اند رئيس جمهور در راس حكومت است و نيروهاي نظامي نيز بي طرف مي شدند اما در ايران ولايت فقيه در راس است و دوم اينكه نيروهاي مسلح ما تابع راس واحد هستند./انتهاي پيام/