کد خبر:۱۰۳۴۶۰۸

تارتار: باید از اشتباهات پیکان استفاده کنیم / برای سه امتیاز به زمین می‌رویم

سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن می‌گوید تیمش برابر پیکان برای کسب سه امتیاز وارد زمین می‌شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال ذوب‌آهن در جریان هفته هفتم لیگ برتر فوتبال ایران عصر فردا(شنبه) میزبان پیکان است. مهدی تارتار، سرمربی ذوب‌آهن در نشست خبری پیش از این دیدار اظهار کرد: مثل همه بازی‌ها، بازی فردا برای ما سخت است. پیکان جوان و دونده است. جوانان همیشه انرژی زیادی دارند اما اشتباهات بیش‌تری هم می‌کنند. باید پا به پای جوانان پیکان بدویم و از اشتباهات آن‌ها استفاده کنیم. اگر پا به پای آن‌ها بدویم می‌توانیم فردا روز خوبی را پشت سر بگذاریم. ما فردا برای کسب سه امتیاز وارد زمین می‌شویم و امیدوارم به هدف خودمان برسیم.

وی درباره وضعیت دارکو بیدوف هم گفت: یک سال و نیم قبل که به ذوب‌آهن آمدم دارکو بیدوف در ذوب‌آهن نبود. بعد از این که مهاجم ما مصدوم شد، دارکو را تایید کردیم تا به تیم اضافه شود.

وی درباره وقفه لیگ هم گفت: تعطیلی لیگ بستگی به شرایط تیم‌ها دارد. برخی تیم‌ها شاید مصدوم داشته باشند و سود کنند و برخی هم ضرر کنند اما اولویت همیشه با تیم ملی است و در این زمینه سازمان لیگ تصمیم می‌گیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار