
کد خبر:۱۰۳۵۷۰۵
مورایس: هواداران یک مهمانی مهم را از دست دادند / پذیرفتن نتیجه مساوی برای من سخت است
سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: دوست داشتم هواداران هم در ورزشگاه بودند. آنها یک مهمانی مهم را از دست دادند.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو ،خوزه مورایس سرمربی سپاهان در نشست خبری بعد از این دیدار اظهار کرد: امروز بازی خوبی انجام دادیم و با حریف با تجربهای که بازی با کیفیت ارائه میکرد روبرو بودیم. از فرصتهایمان استفاده نکردیم و برایم سخت است که بگویم این نتیجه را قبول میکنم.
وی افزود: در نیمه اول بعد از 15 دقیقه بازی را در اختیار گرفتیم و به دروازه حریف هم نزدیک شدیم اما به گل نرسیدیم. در این دیدار دو تیم کامل نشان دادند که قصد ارائه بازی با کیفیت را دارند. پرسپولیس هم با استراتژی خودش بازی کرد. باید در آینده تلاش کنیم تا از فرصتهایمان به خوبی استفاده کنیم.
وی درباره هواداران هم گفت: دوست داشتم هواداران هم در ورزشگاه بودند. آنها یک مهمانی مهم را از دست دادند.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.