کد خبر:۱۰۳۵۷۶
وزير دفاع در گفتوگو با «شبكه خبر دانشجو»:
مسئوليت حفاظت از اساتيد بر عهده وزارت دفاع نيست
وزير دفاع با بيان اينكه وزارت دفاع مسئوليت حفاظت از اساتيد را بر عهده ندارد، گفت: اگر در مواردي اين وظيفه را به وزارت دفاع نسبت داده اند، اشتباه لفظي بوده است.
سردار وحيدي در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، گفت: دستگاههاي امنيتي و اطلاعاتي مسئول حفظ جان اساتيد بوده و وزارت كشور و وزارت اطلاعات تمهيدات لازم را در اين زمينه خواهند داشت.
وحيدي با بيان اينكه وزارت دفاع مسئوليت حفاظت از اساتيد را بر عهده ندارد، اظهار داشت: اگر در مواردي اين وظيفه را به وزارت دفاع نسبت داده اند، اشتباه لفظي بوده است.
وزير دفاع افزود: مسئله امنيت كشور را شوراي امنيت ملي بررسي مي كند و در اين زمينه تصيمات لازم را گرفته و به دستگاه هاي اجرايي كه در اين حوزه مسئوليت دارند ابلاغهاي لازم را اعلام ميكند.
وي همچنين تصيريح كرد: دستگاههاي امنيتي و اطلاعاتي مسئول حفظ جان اساتيد دانشگاهها هستند و وزارت كشور و وزارت اطلاعات تمهيدات لازم را در اين زمينه خواهند داشت./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰