11 کشور در اولین دوره بازی‌های پاراآسیایی گوانگجو حضور مي‌يابند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۶۶۸
سرمربی تیم ملی والیبال نشسته جانبازان و معلولان:

11 کشور در اولین دوره بازی‌های پاراآسیایی گوانگجو حضور مي‌يابند

سرمربی تیم ملی والیبال نشسته جانبازان و معلولان از حضور 11 کشور در اولین دوره بازی‌های پاراآسیایی گوانگجو خبر داد.
به گزارش گروه ورزشي «شبكه خبر دانشجو»، هادی رضایی اظهار داشت: طبق اطلاعات ارائه شده از سوی ستاد برگزاری بازی های گوانگجو، رقابت های والیبال نشسته با حضور 11 تیم از کشورهای ژاپن، چین، کره، پاکستان، هند، مغولستان، تایلند، میانمار، عراق، مالزی و ایران برگزار می شود.

وي ادامه داد: والیبال نشسته ایران برای شرکت در این رقابت ها با 2 تیم آقایان و بانوان خود راهی گوانگجو می شود که مهمترین هدف ما برای اعزام بانوان، کسب سهمیه پاراالمپیک و برای تیم آقایان کسب تجربه و محک زدن ورزشکاران جوان است.

سرمربی تیم ملی والیبال نشسته جانبازان و معلولین كشورمان اضافه كرد: با توجه به اینکه تیم ملی آقایان ایران پیش از این سهمیه حضور در پاراالمپیک لندن را بدست آورده، تیمی با ترکیبی جوان به گوانگجو می فرستیم تا ضمن ارزیابی جوانان خود، بتوانیم آنها را برای حضور در میادین بزرگتری چون پاراالمپیک آماده کنیم، اما شرایط تیم بانوان در گوانگجو کاملا متفاوت است و آنها با قویترین ترکیب ممکن به گوانگجو می روند.
 
رضايي در پايان يادآور شد: تیم بانوان ما در صورت کسب عنوان قهرمانی و یا نایب قهرمانی بعد از کشور چین که قبلا سهمیه پاراالمپیک را بدست آورده به جمع تیم های پاراالمپیکی اضافه می شود،لذا این رقابت ها اهمیت زیادی برای ما دارد و امیدمان نیز رسیدن به این سهمیه با ارزش است.

گفتني است، از سوی ستاد برگزاری بازی های گوانگجو، هنوز برنامه دقیقی در خصوص برنامه و قرعه بازی ها اعلام نشده است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار