کد خبر:۱۰۳۶۷۰
رسایی در پاسخ به «شبكه خبر دانشجو»:
طراح اصلی واقعه کوی 78 تاج زاده و دوستانش بودند
نماينده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ضمن تشریح پشت پرده حادثه 18 تير 78 گفت: برنامه ريزي و طراحی این غائله توسط تاج زاده و دوستانش چندی قبل از این ماجرا در محلی نزدیک به سد كرج انجام شده و اسناد و مدارك آن نيز موجود است.
حجت الاسلام رسايي که شب گذشته در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت معلم سخنرانی می کرد، در پاسخ به سوال خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو» در مورد پرونده كوي 88 گفت:در آن دوران ما به آقاي لاريجاني انتقاداتي بابت علني كردن موضوع كرديم و نبايد اين موضوع علني مي شد و حالا هم پيگير اين پرونده هستيم. هم اکنون هم جلسات و دادگاه هاي آن در حال بررسي و برگزاري است كه به زودي به نتيجه خواهد رسيد.
نماینده مردم تهران همچنین در مورد دانشجوي پولي وفرستادن لايحه آن به مجمع تشخيص مصلحت گفت : چنين چيزي صحت ندارد و من به طور كلي با اين طرح مخالفم.
وی در خصوص موضوع ولايت فقيه و ترس دولت های غربی و آمريكا در اين قبال گفت:هراس آنان از ولايت فقيه در ايران به حدي است كه از هيچ حكومت ون ظامي اين چنين هراس ندارند زيرا ولايت فقيه وابسته به فرد نيست و ريشه آن به دين متصل مي شود.
نماينده تهران در بخش دیگری از سخنان خود درمورد حادثه 18 تير 78 گفت: برنامه ريزي و نقشه آن در قبل از اغتشاشات توسط آقاي تاج زاده و دوستانش در مكاني واقع در سد كرجط راحي شده بودو اسناد و مدارك آن نيز موجود است.
نماینده مردم تهران همچنین با مقايسه برخورد دو رئیس جمهور در دیدار های احمدي نژاد و خاتمي با دانشجویان گفت:در پيش چشمان رئيس جمهور عكس ش را آتش مي زنند ولي چيزي نمي گويد ولي آقاي خاتمي تاب انتقادات در 16آذر سال 83 را نداشته و به داشجويان با تندي برخورد مي كند.
رسایی در ادامه ایم مقایسه خود و در تشریح بخش دیگری از عملکرد دولت دوم خرداد با اشاره به تحصن طلاب در زمان اصلاحات گفت:بعد از تحصن با دعوت رئيس جمهور به دفترش رفتيم و در جلسه اي با مشاوران خاتمي موارد را تذكر داديم ولي آنها با بهانه گيري و بي احترمي برخورد كردند و دانشجو را بي دين مي خواندند.
وي در قسمت پایانی سخنان خود با اشاره به فتنه 88 همچنین گفت: درآن دوران برخي كه خود را اصولگرا مي دانستند، رنگ عوض كرده و براي منافع خويش در پشت پرچم اصلاحات و موسوي مخفي شده و به حمايت آنان پرداختند.
رسایی اصلاحات در مسير دين و انقلاب را درست دانست ولي اصلاحات آمريكايي را مغاير دين وانقلاب برشمرد و گفت اصلاحات در كنار اصولگرايي براي نظام مفيد است و در غیر این صورت به بيراهه خواهد رفت./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.