کد خبر:۱۰۴۰۶۸
جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی پيشنهاد داد:

تغییر نام خیابان ولنجک به خیابان شهید شهریاری

در بیانیه کانون جوانان و دانشجویان جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی آمده است: پیشنهاد می کنیم خیابان ولنجک که در نزدیکی دانشگاه شهید بهشتی قرار دارد به نام شهید شهریاری مزین شده و تغییر نام یابد.
به گزارش خبرنگار سیاسی «شبکه خبر دانشجو»، در بیانیه تحلیلی کانون جوانان و دانشجویان جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی به مناسبت روز دانشجو آمده است: روز دانشجو و 16 آذر هر سال یادآور استکبار ستیزی، استقلال طلبی و اسلام خواهی جنبش دانشجویی در ایران اسلامی است و از این رو حفظ اصالت آن در عدم انحراف از این اصول و آرمان هاست.
 
در ادامه اين بيانيه يادآور مي شود: یکی از آرمان های جنبش دانشجویی مسلمان از ابتدا، تحقق حاکمیت اسلام بود که با پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) و در نظام مقدس جمهوری اسلامی متجلی گردید و از آن پس حفظ این دستاورد عظیم جزو لاینفک آن و تمسک به اسلام و آرمان های امام و انقلاب راز ماندگاری آن قرار گرفت و تجربه 57 سال فعالیت دانشجویی در ایران از آذر 1332 تا کنون، آیینه تمام نمایی از جوشش و بالندگی جریان هاي اسلامی، آرمانخواه، عدالت طلب و نیز اضمحلال حرکت های غیر اسلامی یا منحرف و غیر پایبند به اسلام در دانشگاه هاست.
 
این بیانیه می افزاید: نقاط عطف جنبش دانشجویی در این 57 سال، نظیر 13 آبان 58، انقلاب فرهنگی دانشگاه ها، ایام دفاع مقدس و ... نشانگر این نکته بوده است که هرگاه جنبش دانشجویی به نقش و جایگاه بی بدیل خود به عنوان چشم پاک، جوان و تیزبین یک ملت برای رصد حرکت مسئولان و تذکر انحراف در مسیر آنان واقف بوده و در زمان مورد نیاز با بصیرت کافی، وارد صحنه عمل خالصانه شده است، توانسته جهش های بلندی را در مسیر پیشرفت توام با عدالت کشور رقم بزند.
 
در این بیانیه با تاکید بر این که آسیب عمده در این مسیر نصیب جریانات دانشجویی پیوند خورده با کانون های قدرت سیاسی شد که دچار تناقض انتقاد از دولت ها با همراهی در قدرت طلبی آنها شده، تصریح شده است: در نتیجه محافظه کاری و حتی توجیه اقدامات نادرست دولت های حاکم را پیشه ساختند.
 
اين بيانيه در ادامه تصريح كرده است: این اتفاق خصوصا در دروان حاکمیت جریان دوم خرداد آنچنان پررنگ شد که در نهایت عده ای از آنها شعار عبور از خاتمی سردادند و بعد به دامان انگلیس و آمریکا پناه بردند و خود را به فراموشی زدند که در آذر 32 سه دانشجوی ایرانی به پای یک دولتمرد آمریکایی قربانی شده بودند. همین جریان بود که با همراهی دیگر فتنه گران در سال 88، رو در روی مردم و انقلاب ایستاد و البته با هوشیاری قاطبه مردم و دانشجویان ناکام ماند؛ 16 آذر سال 88 روز  ناکامی جریان فتنه در دانشگاه و روز قبولی افسران جنگ نرم در جریانات اصیل دانشجویی بود.
 
این بیانیه می افزاید: مسیر پیش روی جنبش دانشجویی، مسیری دشوار با پیچیدگی های خاص دوران کنونی است چرا كه از یک سو دشمنی نظام سلطه با انقلاب و جمهوری اسلامی همچنان پابرجاست و دنباله های داخلی آن در جریان فتنه هم برای احیای خود به دنبال نفوذ در جریانات دانشجویی اصیل و ایجاد تشکل های به ظاهر خنثی با اهداف شوم سیاسی و شبکه سازی مجدد است و از سوی دیگر دولت اصولگرای دهم، نیازمند حمایت از رویکردهای انقلابی و ارزشی و نقادی منصفانه در روش ها و عملکردهاست تا این فرصت بی نظیر خدمت به مردم و انقلاب به بهترین نحو ثمربخش شود.
 
اين بيانيه در ادامه اظهار داشته است: ضرورت مطالبه مبارزه مستمر با فقر و فساد و تبعیض برای مقابله با ظهور جمهوری اسلامی تقلبی و لزوم مطالبه از مسئولان برای حضور در دانشگاه ها و پاسخگویی به مطالبات و سوالات دانشجویان در این راستا ارزیابی می شود. مطالباتی که بايد ورای جریان ها و نامهای سیاسی، درباره مسائل اصلی و اساسی کشور نظیر هدفمندی یارانه ها، مذاکرات هسته ای، مبارزه عملی با مفاسد اقتصادی تلاش برای ارتقای سطح سلامت و کارآمدی نظام باشد و ضمن پرهیز از پرداختن به حاشیه ها، هوشیاری خود را در برابر جریانات حاشیه ساز علاقه مند به حضور در متن را حفظ كند.
 
این بیانیه با بیان اینکه کشور در مقطع کنونی با تحولی عظیم در اقتصاد مواجه است که آثار و پیامدهای آن در محیط دانشگاه نیز محسوس خواهد بود تاكيد كرده است: ضرورت دارد جریانات دانشجویی ضمن حمایت از اصل این اقدام ملی و اساسی، به تحلیل و بررسی نتایج اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی آن و اعلام موضع پرداخته و همچنین فرصت سوء استفاده را از جریانات فرصت طلب و غوغا زیست برای سوار شدن بر امواج احتمالی آن سلب كند.
 
این بیانیه می افزاید: شهادت دکتر مجید شهریاری، دانشمند هسته ای کشورمان در آستانه 16 آذر و روز دانشجو، خون تازه ای در رگ های دانشجویان مسلمان و انقلابی ایران اسلامی جاری ساخت. این ترورها علاوه بر نمایش بن بست دشمن در جبهه های سیاسی و نظامی، بیانگر آن است که دشمن برای ریشه کن کردن ملت ایران، شمشیر را از رو بسته و به مواجهه فیزیکی در صحنه علم و دانشگاه روی آورده است که ضرورت مجاهدت بیشتر در عرصه علم و فناوری بیش از گذشته را نمایان می سازد.
 
کانون جوانان و دانشجویان جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در پایان خاطرنشان کرده است: پیشنهاد می کنیم خیابان ولنجک تهران که در نزدیکی دانشگاه شهید بهشتی که شهید شهریاری عضو هیئت علمی آن بوده و نیز در نزدیکی محل ترور نافرجام دیگر استاد این دانشگاه دکتر فریدون عباسی قرار دارد به نام شهید دکتر مجید شهریاری مزین شده و تغییر نام یابد./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار