احمدی نژاد با دانشجویان دیدار می کند
کد خبر:۱۰۴۰۹۹
به مناسبت 16 آذر؛

احمدی نژاد با دانشجویان دیدار می کند

رئيس‌ جمهور‌ از ديدار خود با دانشجويان استان مركزي به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو خبر داد.
به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، ‌محمود احمدي‌نژاد كه به منظور هشتاد و يكمين سفر استاني هيئت دولت به استان مركزي سفر كرده است در بدو ورود به فرودگاه اراك در جمع خبرنگاران از اين استان ‌به عنوان خاستگاه مردان بزرگ و تاريخ‌ساز ياد كرد.
 
وي تصريح كرد: ايمان و علم در فرهنگ مردم اين ديار نهادينه شده و در طول تاريخ اين منطقه خدمات ارزشمندي به فرهنگ اسلام و عزت و استقلال ايران كرده است.
 
رئيس ‌جمهور گفت: اگر مردم استان مركزي هيچ كاري در طول تاريخ انجام نمي‌دادند، فقط تقديم شخصيت بزرگ و تاريخ‌سازي همچون امام خميني (ره) به بشريت كافي بود تا همه ملت‌ها خود را مديون مردم اين خطه بدانند.
 
احمدي‌نژاد با ابراز خرسندي از اينكه در آغاز ماه محرم ميهمان مردم مؤمن و انقلابي و پايبند به ارزش‌ها و عاشق امام حسين و اهل بيت (ع) در استان مركزي است، گفت: در دور سوم سفر ‌دولت، وزرا و معاونان رئيس ‌جمهور به مناطق مختف استان مركزي سفر كرده و در جلسات شوراي اداري شركت مي‌كنند.
 
وي تصريح كرد: معاونان و وزرا با تهيه گزارش در خصوص پيشرفت پروژه‌هاي انساني نتيجه را به كارگروه‌ها ارائه مي‌دهند و كارگروه‌ها با تشكيل جلسه و بررسي وضعيت استان به تصميم‌گيري مي‌پردازند.
 
رئيس‌ جمهور با اشاره به اينكه شخصا در جلسه كارگروه فرهنگي استان مركزي شركت مي‌كند، اظهار داشت: سخنراني در اجتماع مردم اين خطه، ديدار با ايثارگران و نخبگان و مديران استان از ديگر برنامه‌هاي سفر هشتاد و يكم دولت است.
 
احمدي‌نژاد در پايان از ديدار خود با دانشجويان استان مركزي به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو خبر داد و گفت: ‌‌دولت با تشكيل جلسه پيشرفت پروژه‌هاي انساني، موانع احتمالي را مورد بررسي قرار داده و تصميمات جديدي در جهت حركت پر شتاب اين استان به سوي توسعه اتخاذ مي‌كند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار