يك طلا و يك برنز در بخش انفرادي به ايران رسيد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۱۵۵
مسابقات بين‌المللي پينگ‌پنگ معلولان- پكن

يك طلا و يك برنز در بخش انفرادي به ايران رسيد

مسابقات بين‌المللي پينگ‌پنگ معلولان پكن در بخش انفرادي با كسب يك طلا و يك برنز براي ايران به پايان رسيد.
به گزارش گروه ورزشي «شبكه خبر دانشجو»، در پايان بخش انفرادي مسابقات بين‌المللي پينگ‌پنگ معلولان كه 13 آذر در پكن پايتخت چين آغاز شده است نمايندگان ايران به يك نشان طلا و يك برنز دست يافتند.

در بخش انفرادي مردان، حسن جانفشان بازيكن كلاس 2 تيم ملي موفق به كسب مدال طلا شد.

در بخش انفرادي زنان نيز مهناز حدادي از كرمانشاه نشان برنز اين رقابت‌ها را در كلاس 4 از آن خود كرد، مهري رضاپور و الهام چزاني نيز در جايگاه چهارم اين رقابت‌ها قرار گرفتند.

مسابقات پكن در 3 بخش اوپن،‌ انفرادي و تيمي برگزار مي‌شود كه تيم ايران با 23 ورزشكار شامل 9 زن و 14 مرد در اين رقابت‌ها حضور دارد.

در اين مسابقات 135 ورزشكار معلول 96 مرد و 39 زن از كشورهاي ايران، چين، روسيه، تايلند، نروژ، كره جنوبي، هندوستان، اسلواكي، ماكائو، عراق، تايوان و يك نماينده از آفريقا حضور دارند.

اين رقابت‌ها امروز به پايان مي‌رسد و 6 نفر از اعضاي تيم اعزامي براي حضور در بازي‌هاي پاراآسيايي به گوانگجو در جنوب چين اعزام خواهند شد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار