کد خبر:۱۰۴۲۸۴
مسئول سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد زاهدان:
مانيفست تحول هستهاي در کشور به دست شهرياريها نوشته شده است
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد زاهدان گفت: شهدا در جامعه ما خط تاريخ را شکستهاند و مانيفست تحول بزرگ در حوزه هستهاي در کشور به دست شهدايي مانند شهيد علي محمدي و شهرياري نوشته شد.
مجتبي شجاعي در گفتوگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در زاهدان، اظهار داشت: شهدا در جامعه اسلامي ايران خط تاريخ را شکسته اند و حتي امروز مانيفست تحول بزرگ در حوزه هسته اي در کشور به دست شهدايي مانند شهيد علي محمدي و شهيد شهرياري نوشته شده است.
وي گفت: انتشار خبر توليد انبوه کيک زرد در مقياس کاربردي، آن هم يک هفته بعد از حمله تروريستي به دانشمندان هسته اي کشور و شهادت شهيد شهرياري و از سويي همزماني با آغاز دور جديد مذاکرات هسته اي نظام با گروه 1+5، حامل پيام جديت ايران در تداوم حرکت نظام جهت توسعه هسته اي به غرب است و از طرفي نشان دهنده اضمحلال طرف غربي از حرکت هاي نرم و انواع جاسوس بازي ها با ايران است.
شجاعي ادامه داد: با روندي که مذاکره کنندگان ايراني در پيش گرفته اند و سياست تغيير متهم به مدعي از سوي نظام، اميد آن مي رود مذاکرات اخير با مديريت جمهوري اسلامي تداوم يابد.
مسئول سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد زاهدان افزود: صهيونيست در مسئله هسته اي ايران با مهره اروپا بازي مي کند كه اين موضوع افق خطرناكي براي قاره سبز خواهد بود.
وي خاطرنشان کرد: مردم به ميثاق خود با شهدا پايبندند و بي هيچ بيم از حرکت هاي کور دشمن و هجمه هاي آنان، راه شهدا را ادامه خواهند داد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰