کد خبر:۱۰۴۵۴۶
شورای فرهنگی دانشگاه بیرجند مصوب کرد؛
مهلت یارگیری به افراطیون سبز به جای یک تشکل ارزشی
افراطيون دانشگاه بيرجند كه با جنجالسازي قصد تمديد حضور خود در شوراي فرهنگي اين دانشگاه را دارند، این بار هم توانستند حرف خود را به کرسی بنشاندند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، بر اساس قرار مقرر شده باید انتخابات یک عضو شورای فرهنگی دانشگاه بیرجند 13 آذر ماه برگزار میشد ولی این بار به اصرار افراطیون سبز به سه هفته ديگر موکول شد.
بر اساس قاعده قبلي بايد از بين تشکلهاي دانشجويي اين دانشگاه، یک عضو برای شورای فرهنگی انتخاب ميشد و این قاعده نیز از سوي تشکلهاي دانشجويي پذیرفته شده است که هر کدام از اين مجموعههاي دانشجويي که عضو بيشتري داشته باشند بايد جايگزين تشکل دانشجويي ديگر در اين شورا شوند و از آنجا که اقبال دانشجويان مدتها است به سمت افراطيون اين دانشگاه نيست، تشکل انقلابي ديگري در دانشگاه بیرجند با عنوان انجمن اسلامي مستقل دانشگاه بيرجند ایجاد شده است.
این تشکل که از تشکلهاي شناخته شده در کشور است و متشکل از دانشجويان ارزشي و انقلابي است با استقبال چشمگير دانشجویان این دانشگاه مواجه شده و هم اکنون بيش از 2900 عضو رسمي دارد و بر اساس قاعده بايد اين تشکل 13 آذر جايگزين افراطيون سبز ميشد که گويا اين مسئله خوش آيند اغتشاش طلبان انجمن اسلامي نبود و جلوی انتخاب این تشکل برای عضویت در شورای فرهنگی دانشگاه گرفته شد.
ليدرهاي اين تشکيلات افراطی که با عدم اقبال معني دار دانشجويان هم مواجه شده بودند با تهديد رئيس دانشگاه بیرجند وي را مجاب کرده تا سه هفته به اين افراد مهلت دهد تا آنها اعضاي خود را افزايش دهند.
به نظر می رسد، رئیس دانشگاه بيرجند هم در اقدامي عجيب در مقابل اين خط و نشان کشيدن افراطيون تسليم شده و شروط آنها را تمام و کمال پذيرفته شده است./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰