آخرین تمرین ایران برای دیدار با آمریکا / آمادگی بیرانوند و نوراللهی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۶۰۶۰

آخرین تمرین ایران برای دیدار با آمریکا / آمادگی بیرانوند و نوراللهی

تمرین تیم ملی فوتبال ایران قبل از دیدار با آمریکا از ساعت ۱۸ دیشب در کمپ الریان برگزار شد

آخرین تمرین ایران برای دیدار با آمریکا / آمادگی بیرانوند و نوراللهی

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو. آخرین تمرین تیم ملی فوتبال کشورمان که دیشب از ساعت ۱۸:۳۰ در زمین تمرینی الریان برگزار شد، نکات زیادی داشت. از احتمال حضور بیرانوند درون دروازه ایران برابر آمریکا، تا استفاده دوباره خود علی بیرو از ماسک ویژه که همزمان خبرنگاران و طرفداران تیم ملی را دچار سردرگمی کرد. با این حال اتفاق مهم این تمرین، جلسه طولانی و جالب توجه کی‌روش با ستاره اصلی تیمش بود.
کی‌روش در حاشیه این تمرین، یک جلسه چند دقیقه‌ای به صورت خصوصی با طارمی گذاشت و درباره نکات تاکتیکی دیدار با آمریکا به بحث و گفتگو پرداخت.
به نظر می‌رسد کی‌روش در این جلسه از اهمیت نقش طارمی در این دیدار برای او گفته و حساب زیادی را روی ستاره خط آتش تیم ملی فوتبال کشورمان باز کرده است.
طارمی که در این فصل درخشش‌های خود را در پورتو به عالی‌ترین شکل ادامه می‌دهد، در جام جهانی هم بی‌خیال نشد و با به ثمر رساندن دو گل برابر انگلیس، به اولین بازیکن تاریخ ایران تبدیل شد که در جام جهانی دو گل به ثمر رسانده و در عین حال بریس کرده است.
دیدار امشب تیم ملی فوتبال کشورمان برابر آمریکا از ساعت ۲۲:۳۰ در ورزشگاه الثمامه برابر آمریکا برگزار خواهد شد و ایران در صورت پیروزی در این دیدار، برای اولین بار در تاریخ خود به مرحله حذفی جام جهانی راه پیدا می‌کند.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار