علت عدم تحقق کرسی های آزاداندیشی، فرار جریان مقابل از مواجهه منطقی است
کد خبر:۱۰۴۶۳۰
طوسی در ميزگرد ديروز، امروز، فردا:

علت عدم تحقق کرسی های آزاداندیشی، فرار جریان مقابل از مواجهه منطقی است

يك فعال دانشجويي با اشاره به عملیاتی نشدن کرسی های آزاد اندیشی گفت: علت اصلی عدم تحقق کرسی های آزاد اندیشی این است که جریان مقابل بدلیل ضعف تئوریک و محتوایی خود از هرگونه مواجهه علمی، منطقی و استدلالی فرار می کند.
به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، برنامه «دیروز، امروز، فردا» با حضور سه نماینده از سه نسل جريان دانشجويي در دهه هاي 50، 60 و 1380 شب گذشته روی آنتن رفت.
 
در اين برنامه مهدي طوسي، فعال دانشجويي ضمن اشاره به برخی اظهارنظرها مبني بر اتصال جريان دانشجويي اصيل به بخش هايي از بدنه جريان اصولگرا نظير روزنامه كيهان و حسين شريعتمداري، عملكرد جریان ارزشی دانشجویی طي سالهاي اخير نظير ايفاي نقش پررنگ در ماجراي لغو مصوبه غير قانوني دانشجوي پولي، وقف اموال دانشگاه آزاد و ... را نشان دهنده آن دانست که اين جريان در خط مقدم جامعه قرار دارد و مطالبات مردمی را پیگیری می کند.
 
وي در ادامه صحبت هاي خود در خصوص عدم پوشش رسانه اي برخي تجمعات در مقابل پوشش كامل تجمات دانشجويان ارزشي دانشگاه ها گفت: ما با دو جريان مواجه هستيم كه يكي از آنها با تكيه بر اصالت خود بر اصولي نظير آرمان خواهي ، عدالت طلبي و... به عنوان اركان ماهيت دانشجو به عنوان جريان اصيل شناخته شده و ديگري تنها نمونه اي بدلي و نه در خدمت منافع كشور بلكه براي منافع ديگران در دانشگاه ها تحرك دارند. لذا عدم پوشش رسانه اي هرگونه تجمع ساختار شكنانه اي توسط اين جريان كاملا منطقي و قانوني است.
 
طوسی با اشاره به موضوع ركود نشست ها و ميز گرهاي دانشجويي ضمن مخالفت با اظهارات امان پور مبني بر عدم وجود امنيت براي طرح ديدگاه هاي مختلف در دانشگاه ها گفت: فضای امن برای اظهارنظر دانشجویان وجود دارد كما اينكه نماينده برخي جريان هاي ديگر نيز در ديدار دانشجويي امسال رهبر انقلاب نظرات خود را اعلام كرده و سال گذشته نيز در ديدار ايشان با نخبگان همين مسئله مشاهده شد و دانشجويان تمام انتقادات مورد نظر خود را در مقابل رهبري مطرح نمودند.

طوسي همچنين ضمن اشاره به برخي اتفاقات غير قابل انتظار از برخي جريانات در اين قبيل مراسمات دانشجويي نظير فحاشي، سنگ پراكني، چاقو كشي و ساير اقدامات دور از شأن دانشجو توسط اين جريانات در نشست هاي سال گذشته اشاره كرده و خاطر نشان كرد اين دانشجويان ارزشي هستند كه در بسياري از مقاطع مورد كم لطفي مي گيرند.
 
این فعال دانشجویی همچنین در پاسخ به این پرسش که چرا منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضرورت تشکیل کرسی های آزاد اندیشی تا کنون محقق نشده است، گفت: علت محقق نشدن کرسی های آزاد اندیشی این است که جریان مقابل با توجه به ضعف تئوریک و محتوایی خود ترجیح می دهد در فضای منطقی و استدلالی قرار نگیرد و همچنان سوار بر موج احساسات، به رفتارهای ساختارشکنانه بپردازد و به عبارتی این جریان از هرگونه مناظره و مباحثه پیرامون مسایل چالشی فرار می کند. /انتهاي پيام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار