کد خبر:۱۰۴۶۳۸
قاليباف در سخنان پيش از خطبه هاي نماز جمعه:
اولويت شهرداري تهران جنوب شهر است
شهردار تهران با بيان اينكه در ارائه خدمات، بین شمال و جنوب تفاوت قائل شدیم، گفت: در جمع مردم شمال شهر گفتم که اولویت من در شهرداری، جنوب شهر تهران است.
به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، محمد باقر قالیباف در سخنان پیش از خطبه های نماز جمعه امروز تهران تصریح کرد: بر اساس اعلام شورای نظارت بر عملکرد دستگاه های دولتی و نهادهای عمومی، شهرداری تهران به عنوان یکی از چهار دستگاه برتر در مبارزه با فساد و اصلاح نظام اداری و پیشگیری از تخلفات در کشور شناخته شد.
وي ادامه داد: این گزارش حاصل بررسی سازمان های نظارتی در کشور مانند دیوان عدالت اداری ، سازمان بازرسی کل کشور ، وزارت اطلاعات ، دیوان محاسبات و سازمان حسابرسی است.
شهردار تهران با بیان اینکه فعالیت ها در شهرداری تهران با تأسی از فرهنگ دفاع مقدس برای کار و تلاش روز افزون است، گفت: مجموعه جمع بندی و تلاش های صورت گرفته نشان می دهد در هر محله و کوی و برزن، فعالیت های سخت افزار و نرم افزار شهرداری قابل مشاهده است.
قالیباف با بیان اینکه باور داریم عموم شهروندان بر خدمات و تلاش های شهرداری در چند سال اخیر اذعان دارند، افزود: البته ما در این میان بین شمال و جنوب تفاوت قائل شدیم.
وی تصریح کرد: در جمع مردم شمال شهر گفتم که اولویت من در شهرداری جنوب شهر تهران است.
شهردار تهران توجه به مسائل فرهنگی، دینی، تربیتی و آسیب های اجتماعی را از فعالیت های اصلی شهرداری در کنار دیگر خدمات شهرداری تهران دانست و گفت: امروز شورایاری ها، مردم، مساجد، ائمه جماعات مساجد و کسانی که در حوزه های دینی فعالیت دارند، به تلاش های شهرداری واقفند.
قالیباف گفت: در کنار این فعالیت ها وظیفه داشتیم به محرومان و نیازمندان کمک کنیم هر چند پیش از این آنچنان که باید رسیدگی به فقرا و محرومین جزء وظایف شهرداری نبود.
وی رسیدگی به فقرا و نیازمندان را به صورت کاملاً هوشمندانه و دقیق دانست و تاکید کرد: این بدان معنی نیست که از سایر فعالیت های عمرانی و خدماتی غافل باشیم.
شهردار تهران در ادامه گفت: یکی از دغدغه هایی که به عنوان امر به معروف و نهی از منکر در حوزه مدیریت شهری مطرح بود وضع حسابرسی و مالی است به این معنا که پولی که شهرداری از مردم براساس قانون به عنوان آیتم های مختلف مانند عوارض می گیرد و هزینه ای که انجام می دهد باید هر شش ماه یکبار به اطلاع مردم برسد.
قاليباف اضافه کرد: بر این اساس باید به مردم اطلاع داده شود که چقدر پول گرفته ایم و خرج کجا می کنیم و اینکه مالیات را چگونه می گیریم و چگونه خرج می کنیم، بنابر این باید نظم و نسخ این کار باید روشن شود.
وي با اشاره به ابتدای ورودش به شهرداری گفت: از ابتدای ورودم به مجموعه شهرداری متوجه شدم که از دید متخصصان و حسابرسان قانونی، از دهه 70 تا سال 84 هیچ وقت نتوانستم اظهارنظر قطعی در حوزه مالی در شهرداری تهران داشته باشم که این خطر بزرگی برای شهرداری تهران بود.
شهردار تهران تصریح کرد: امروز به صراحت می گویم به همت شورای شهر و کارکنان شهرداری، وضع مالی در شهرداری بنا به تأیید حسابرسی و نخبگان، در وضع مطلوبی قرار دارد.
قالیباف گفت: امروز نه تنها هر شش ماه قادر به ارائه وضع مالی هستیم، بلکه هر هفته می توانیم وضع مالی شهرداری را به طور مشخص در اختیار حسابرسان قرار دهیم./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰