زاکانی: تعداد پارک‌های تهران از ابتدای انقلاب از ۷۲ به ۳۳۵۳ پارک رسیده/ فضای سبز تهران در اوایل انقلاب ۴۲۰۰ هکتار بوده که امروز به ۵۹۰۰۰ هکتار رسیده است

شهردار تهران در آیین بهره برداری از پروژه‌های مناسب سازی معابر و فضا‌های عمومی شهر تهران: تا قبل از مدیریت جدید شهری ۱۲۷ پارک مناسب سازی شده بود، ولی تا امروز مناسب سازی ۵۳ پارک پایان یافته و تا پایان سال به ۱۱۷ پارک خواهد رسید. یکی از پیام‌های جلسه امروز این است که اهتمام شورای شهر و مدیریت شهری معطوف به نیاز‌های جامعه است که یکی از این نیاز‌ها نیاز‌های معلولان و جانبازان است. توجه به توزیع عادلانه فضای سبز برای ما موضوعیت دارد.
کد خبر:۱۰۴۶۶۴۴
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار