کد خبر:۱۰۴۸۳۴۴

سرمربی مراکش: چرا به فکر قهرمانی نباشیم؟

سرمربی تیم ملی فوتبال مراکش از آرزوی بزرگش در این جام جهانی گفت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، ولید الرکراکی سرمربی تیم ملی فوتبال مراکش در پی برتری یک بر صفر امشب (شنبه) شاگردانش مقابل پرتغال در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و تبدیل شدن به اولین تیم آفریقایی که در تاریخ این رقابت‌ها به دیدار نیمه نهایی می‌رسد، پس از این دیدار گفت: ما بازی فوق العاده‌ای مقابل پرتغال به نمایش گذاشتیم. می‌دانستیم که بهترین دروازه‌بان دنیا را در اختیار داریم، پس چرا با داشتن چنین تیمی به فکر قهرمانی در این رقابت‌ها نباشیم، هر چند می‌دانیم که این کار دشواری است.

سرمربی تیم ملی فوتبال مراکش تصریح کرد: ما به دنبال تاریخ‌سازی بودیم و خوشحالم که موفق به انجام این کار شدیم. این موفقیت متعلق به من نیست و این کار بزرگ حاصل تلاش بازیکنانم است. اگر در مرحله گروهی حذف می‌شدیم، مسئولیتش با من بود، اما این دستاورد حاصل تلاش یک گروه است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار