
کد خبر:۱۰۵۱۵۸۴
اسکالونی سرمربی آلبی سلسته باقی میماند
فدراسیون فوتبال آرژانتین از ادامه همکاری با سرمربی این تیم خبر داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در حالی که قرارداد «لیونل اسکالونی» سرمربی تیم ملی آرژانتین چند روز دیگر به پایان میرسد، رئیس فدارسیون فوتبال این کشور از علاقه دو طرف برای ادامه همکاری تا جام جهانی ۲۰۲۶ خبر داد.
«کلودیو تاپیا» رئیس فدارسیون فوتبال آرژانتین درباره تمدید قرارداد سرمربی ۴۴ ساله آبیوسفیدها گفت: ما هر دو سر حرف خود ایستادهایم، ما دست دادهایم و به هم بله گفتهایم. او در حال حاضر در مسافرت است و به محض اینکه باز گردد، قرارداد را نهایی میکنیم.
اسکالونی که در سال ۲۰۱۸ به صورت موقت هدایت آرژانتین را برعهده گرفته بود، تیمش را صاحب جام طلایی «کوپا آمهریکا» در سال ۲۰۲۱ کرد و همچنین ستاره سوم را پس از ۳۶ سال و در پی قهرمانی در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر برای کشورش به ارمغان آورد.
پایان پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.