مسیر رسیدن بشر به آرزوهای تاریخی از قدس و فلسطین می گذرد
کد خبر:۱۰۵۱۷۲
احمدی‌نژاد درجمع‌كاروان‌آسيايي‌همبستگي‌بامردم غزه:

مسیر رسیدن بشر به آرزوهای تاریخی از قدس و فلسطین می گذرد

احمدي نژاد گفت: انديشه غرب در جهان امروز به بن بست رسيده است و دوره تاريخي آنان رو به پايان بوده و آرزوهاي تاريخي بشر براي رسيدن به آزادي، عدالت و عشق و وحدت در آستانه مهيا شدن مي باشد.  
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر محمود احمدي نژاد  امروز در همايش «وجدان بيدار شرق» كه در استقبال از اولين كاروان آسيايي همبستگي با مردم غزه در تالار شهيد چمران دانشكده فني دانشگاه تهران برگزار شد، تاريخ فلسطين را پر از ظلم و ستم قلمداد كرد و گفت: امروز بر همگان آشكار شده است كه تحميل رژيم جنايتكار صهيونيستي با يك برنامه مشخص براي تسلط بر خاورميانه و سپس تمام جهان رخ داده است.
 
وي ادامه داد: تمام جناياتي كه در طول تاريخ رخ داده است امروز در درون فلسطين در حال انجام شدن است؛ از كشتار انسان‌ها، ترور، برده كشي گرفته تا محروم كردن انسان‌ها از حقوق اوليه خود و نسل كشي امروز در فلسطين در حال انجام است.
 
رئيس احمدي نژاد افزود: هدف آنها محو فرهنگ اصيل ملت‌ها، آزادي خواهي و عدالت طلبي است.
 
احمدي نژاد با بيان اينكه شيوه شكل گيري رژيم صهيونيستي بالاترين توهين به كرامت انساني است، تصريح كرد: امروز مسئله فلسطين يك مسئله انساني و جهاني مي باشد.
 
وي ادامه داد: امروز آزادي فلسطين هدف مشترك همه بشريت است.
 
رئيس جمهور اظهار داشت: بزرگترين معضل تاريخ بشر در مسير كمال رژيم صهيونيستي است كه بايد دست در دست هم اين معضل را برطرف كنيم.
 
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: به واسطه رژیم صهیونیستی موجودیت انسانی امروز تحقیر شده و حل مسئله فلسطین و محو رژیم صهیونیستی یک مسئله جهانی است.
 
احمدي نژاد گفت: انديشه غرب در جهان امروز به بن بست رسيده است و دوره تاريخي آنان رو به پايان بوده و آرزوهاي تاريخي بشر براي رسيدن به آزادي، عدالت و عشق و وحدت در آستانه مهيا شدن مي باشد.
 
وي در پايان حركت اين كاروان را عين پيروزي دانست و گفت: ملت ايران در كنار شما و همه آزادي خواهان ايستاده است و آينده نزديك و درخشان از آن ما است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار