آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۱۷۸۳

سیاوشی:به دور حذفی جام جهاتی صعود خواهیم کرد+فیلم

محمدسیاوشی دروازه بان تیم ملی هندبال:مطمئن هستم که از گروهمان در جام جهانی به دور بعد صعود خواهیم کرد.

محمد سیاوشی دروازه بان کهنه کار تیم ملی کشورمون در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو اظهار داشت:پاداش‌های برد و صعود برعهده‌ی وزارت ورزش است و حتما برای صعود ما حقی وجود دارد که بخواهند بدهند و این پاداش‌ها در حد فوتبال نیست، ولی امیدواریم به اندازه حق هندبال که بسیاری مقام جهانی و آسیایی دارد و وزارت ورزش از ین مقام‌ها اطلاع دارد باشد؛ و امیدواریم بعد از برد به آن چیزی که حقمان است دست پیدا کنیم.

وی در ادامه افزود:در جام جهانی تمام نگاه‌ها وسلین وویوویچ سرمربی ما خواهد بود چرا که همه‌ی جهان او را می‌شناسند و ما در آسیا شناخته شده هستیم و در سطح جهانی کمتر کسی مارا میشناسد، ولی امیدواریم با تدابیر سرمربی به اهداف خود دست پیدا کنیم.

سیاوشی در پایان اظهار داشت:جوانان خوب و با انگیزه‌ای داریم اکثریت تیم از جوانان تشکیل شده و فقط من از نظر سن و سال از بقیه بازیکنان مسن‌تر هستم، ولی من به این جوان‌ها امیدوارم و مطمئن هستم که از گروه جام جهانی صعود خواهیم کرد.

کد ویدیو

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار