کد خبر:۱۰۵۲۸۴
مربی تیم ملی شنا:
ایران با 2 فینالیست جهش بسزایی نسبت به ادوار گذشته داشت
مربی تیم ملی شنای کشورمان گفت: شنای ایران با حضور در فینال 2 ماده انفرادی در گوانگجو جهش بسزایی نسبت به سال های قبل داشته است.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، حشمت الله اجاق با اشاره به نتایجی که در بازی های آسیایی گوانگجو بدست آمده است، اظهار داشت: خوشبختانه تیم شنای ایران در گوانگجو نتایج بهتری نسبت به دوره های قبلی این رقابت ها کسب کرد.
وی ادامه داد: بعد از بازیهای آسیایی تهران که من هم در آن حضور داشتم و از این حیث است که می توانم براحتی قضاوت کنم، شنای ایران جهش خوبی را در این دوره لمس کرده است و ما در این دوره موفق شدیم بعد از 36 سال که هیچ شناگری در فینال مواد انفرادی نداشتیم به یکباره با 2 فینالیست حاضر شویم، آنهم با شرایطی که علیرضایی تا مرز مدال آوری هم پیش رفت.
مربی تیم ملی شنای کشورمان افزود: در اين بازي ها با مشقت بسیار 6 شناگر را به بازی ها اعزام کردیم و تا مرز مدال هم پیش رفتیم.
اجاق با اشاره به تعداد مدال هایی که در ورزش شنا بدست می آید، تصريح كرد: شنا جزو ورزش های مدال آور است که با کمی توجه به آن می توان چند مدال برای کشور به ارمغان آورد به همین خاطر امیدوارم از شنا حمایت بیشتری شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰