کد خبر:۱۰۵۳۴۶
ایران اسلامی در تاسوعای حسینی غرق عزا و ماتم است
سـراسر ایـران اسلامي امـروز در تاسوعاي حسيني و در سوگ امـام حسیـن (ع) و یـاران باوفـایش غـرق در عزا و مـاتم است.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، امروز نهم محرم، روز تاسوعـا، منتسب به سـاقی دشت کربلا، حضرت ابوالفضـل العبـاس (ع) است.
روزی که حضرت ابوالفضل ( ع) از آب ننوشید و فرات را تشنه لب های خویش کرد و برگشت و دستِ عطش فرات دیگر هرگز به دامن وفای عباس نرسید.
عزاداران حسینی در جای جای ایران اسلامی دیشب و امروز با برگزاری مجالس عزا، یاد سقای حسین ( ع ) را گرامی می دارند.
ارادتمندان سرور و سالار شهیدان و خامس آل عبا که در شب تاسوعای حسینی تا واپسین ساعات با حضور در مراسم سوگواری به عزاداری پرداخته بودند امروز نیز دسته دسته خود را به محلهای عزاداری رساندند و در فضایی معنوی با تشکیل دسته های سینهزن و زنجیرزن به یاد امام حسین (ع ) ، حضرت ابوالفضل( ع ) و دیگر شهدای کربلا عزاداری کردند.
در این مراسم، کودکان با سربند های مشکی و سبز که بر آن ها شعارهای «یا حسین» و «یا ابوالفضل» نقش بسته بود، همراه پدران و مادران خویش و همدوش سوگواران امام حسین (ع) زنجیرزنی کردند.
مرثیه سرایان امروز به یاد علمدار دشت کربلا حضرت ابوالفضل العباس( ع ) مرثیه سرایی کردند و سخنرانان نیز از وفای آن حضرت به امام حسین (ع) و خاندان حضرتش سخن ها گفتند.
همچنین همزمان با تاسوعای حسینی، حرم های مطهر امام رضا ( ع ) در مشهد مقدس، حضرت معصومه ( س ) در قم و حرم احمد بن موسی کاظم ( ع ) در شیراز دیشب و امروز پذیرای انبوه زائران و عزاداران حسینی هستند و ارادتمندان خاندان عصمت و طهارت (ع) در سراسر کشور با پخت غذاهای نذری، عزاداران حسینی را اطعام می کنند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰