کد خبر:۱۰۵۵۱۰
آیتالله نوری همداني تاكيد كرد:
ضرورت تحقق وحدت عملي حوزه و دانشگاه در راه اسلام و نظام
آیتالله نوری همدانی، از مراجع عظام تقلید به لزوم تحقق وحدت عملی حوزه و دانشگاه در راه اسلام، انقلاب و نظام تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، آیتالله نوری همداني پیش از ظهر امروز طی سخنانی در دیدار دانشجویان و استادان بسیجی دانشگاه پیام نور استان قم اظهار داشت: حوزه و دانشگاه باید در راه اسلام، انقلاب و نظام به طور عملی با یکدیگر وحدت داشته و بر نقاط اشتراک میان خود تاکید کنند.
وی با بیان اینکه در راستای تحقق چنین وحدتی باید زمینه ارتباط هر چه بیشتر حوزویان با دانشگاهیان فراهم شود، افزود: باید زمینه های جدایی حوزه و دانشگاه را از میان برد؛ چراکه این دو نهاد علمی مکمل یکدیگر هستند.
نوری همدانی ادامه داد: حوزه و دانشگاه در صدر اسلام تا چندین قرن با یکدیگر کاملا وحدت داشته اند، اما بعدها این غربی ها بودند که انفکاک و جدایی را به وجود آوردند.
این مرجع تقلید با تاکید بر لزوم غرب شناسی در جنگ نرم و اینکه دانشجویان سربازان مجاهد جنگ نرم هستند، تصريح كرد: تمام علوم مفید بشری پرورش یافته اسلام بوده، اما بعد ها غربی ها اینها را از ما گرفته و با عنوان علوم جدید سکولار شده به ما تحویل دادند.
وي با بیان اینکه محرم و عاشورا مسئله همیشگی جهان بشریت است، گفت: عاشورا مکتبی تمام نشدنی است و سید الشهدا(ع) قیامی را در راه مبارزه با ظلم آغاز کردند که برای همیشه درس های آن ماندگار است.
نوری همدانی با اشاره به اینکه آثار و برکات قیام خونین امام حسین (ع) همواره در تاریخ جریان دارد، خاطرنشان كرد: انسان ها وظیفه دارند در برابر ظلم و استکبار سكوت نكنند و این درسی است که سید الشهدا(ع) به تمامي ما دادند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰