به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ نشست تخصصی فدراسیونهای داوطلب اعزام به بازیهای آسیایی هانگژو با حضور محمود خسروی وفا رئیس کمیته ملی المپیک، سید مناف هاشمی دبیر کل کمیته و سرپرست کاروان، نصرالله سجادی مشاور رئیس، مهین فرهادی زاد نایب رئیس کمیته، مریم کاظمی پور معاونت توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش، آرش فرهادیان مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیونها و دبیر شورای برون مرزی و برخی مدیران بطور مجزا با مسئولان فدراسیونهای کشتی، دو ومیدانی و تنیس برگزار شد.
در ابتدای نشست محمود خسروی وفا بر اعزام کاروان کیفی به این بازیها و حمایت از رشتههای مدال آور تاکید کرد و عنوان داشت هدف از برگزاری چنین جلساتی آشنایی بیشتر با دغدغههای مسئولین فدراسیون و بیان آن در ستاد عالی بازیها و تلاش در راستای رفع آنهاست.
سپس مناف هاشمی دبیر کل و سرپرست کاروان اعزامی به هانگژو عنوان داشت: این هجدهمین نشستی است که با مسئولان فدراسیونهای داوطلب اعزام به بازیهای آسیایی داریم و نهایت سعی ما این است با همکاری وزارت ورزش و در حد بضاعت مان در صددبر طرف نمودن مشکلات فدراسیونها جهت اعزام کاروان کیفی به این آوردگاه مهم است و از هیچ تلاشی در این زمینه فروگذار نخواهیم کرد.
درنشست نخست علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی ابتدا گزارشی از برنامههای در دست اجرای فدراسیون در راستای آماده سازی تیمهای ملی کشتی ارائه و اعلام داشت:نگاه ما فقط بازیهای آسیایی نیست چرا که همزمان رقابتهای مختلف بین المللی و رنکینگ کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۴ را هم داریم بطوریکه فاصله بین بازیهای آسیایی و جهانی تنها ۵ روز است که تمهیدات لازم در این باره اندیشیده شده است.
وی تصریح کرد:کشتی بعنوان رشته مدال آور انتظار حمایت بیشتری از سوی مسئولین دارد چرا که ما ۱۰ تیم ملی داریم و همزمان درگیر رقابتهای کسب سهمیه هم هستیم بطوریکه تا قبل از بازیهای آسیایی هانگژو چند مسابقات مهم بین المللی داریم که باید در آنها شرکت کنیم که هزینه آن بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان است لذا انتظار داریم تغییراتی در شاخصهای تقسیم بودجه ایجاد شود که رییس و دبیر کل کمیته ملی المپیک عنوان داشتند کشتی همواره برای ما در اولویت بوده و قول حمایت همه جانبه از رشته مدال آور کشتی دادند.
در ادامه هاشم صیامی رئیس فدراسیون دوومیدانی، پریسا بهزادی نایب رئیس بانوان و هاشم خزایی دبیر فدراسیون گزارش جامعی از برنامهها و اردوهای در دست اقدام و اعزامهای برون مرزی ارائه کردند.
در این گزارش رکورد و رنکینگ ملی پوشانی که شانس کسب مدال در هانگژو را دارند عنوان و از سوی مسئولان فدراسیون تاکید شد در صورت جذب مربی خارجی در برخی رشتهها بخصوص در بخش پرتاب بانوان شانس کسب مدال در هانگژو هم وجود دارد که خانم دکترکاظمی پور معاونت قهرمانی ورزش بانوان وزارت ورزش توضیحاتی در خصوص بیان این موضوع در کمیسیون وزارت مطرح کردند و هاشمی نیز عنوان داشتند این درخواست مورد بررسی قرار خواهد گرفت و قطعا در این باره طی جلساتی تخصصی که با مرکز نظارت خواهید داشت توضیحاتی کارشناسی کامل در این باره ارائه شود تا تصمیم گیری بهتری صورت پذیرد.
در سومین نشست که با حضور داوود عزیزی رئیس، فریده اشرف گنجویی نائب رئیس و کشاورز دبیر فدراسیون تنیس برگزار شد و توضیحاتی از سوی رئیس فدراسیون در خصوص رنک برخی ملی پوشان تنیس آقایان و بانوان مطرح گردید.
در این نشست مسئولان فدراسین تنیس عنوان داشتند که اگر چه ممکن است تنیس شانس کمی برای سکو داشته باشد، ولی حضور ملی پوشان آن در این بازیها باعث افزایش رنکینگ آنها در عرصه جهانی خواهد شد چرا که با توجه به حضور برخی از چهرههای مطرح جهانی در آسیا شرایط برای کسب مدال دشوار بوده، ولی در صورت حمایت کمیته و وزارت میتوانند امیدوار باشند.
در این نشست نصراله سجادی و مهین فرهادی زاد و برخی مدیران سئوالاتی را مطرح کردند که از سوی مسئولین فدراسیون توضیحاتی ارائه شد.
محسن بیرانوندسرپرست مرکز نظارت بر تیمهای ملی، سید فرید فتاحیان مدیر امور بین الملل کمیته، امیر حاجی قاسم مدیر مرکز سنجش و توسعه قابلیتهای جسمانی آکادمی، خانم زبر دست نماینده وزارت ورزش و جوانان، مرتضی کوهی و حسین رامادان از دیگر افراد حاضر در این جلسات بودند.
انتهای پیام/