کد خبر:۱۰۵۷۸۳
نظرسنجي زودهنگام انتخاباتي در دانشگاه های تهران
در هفته گذشته یک سامانه پیامکی اقدام به نظرسنجی در میان دانشجویان دانشگاه های تهران در خصوص انتخاب ریاست جمهوری 2 سال آینده كرده است.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سامانه پیامکی با شماره 30001521 با ارسال پیامک به دانشجویان دانشگاه های تهران اقدام به نظرسنجی در میان دانشجویان می کند.
این سامانه پیامکی با معرفی لاریجانی، قالیباف، مشایی و محسن رضایی به عنوان 4 کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری آینده از دانشجویان می خواهد تا با ارسال عددی از 1 تا 4 نظر رأی به کاندیدای مورد علاقه خود را اعلام کند.
این اقدام که به نظر می رسد از سوی یک جریان سیاسی خاص هدایت می شود در حالی صورت گرفته است که ورود زود هنگام به چنین مباحثی موج تنش سیاسی و افزودگی هیجانات کاذب سیاسی در کشور می شود.
برخی افراد سودجو با منتسب کردن این اقدام به دولت و صرف هزینه برای چنین اقداماتی به شایعه پراکنی در این خصوص می پردازند.
یک منبع آگاه در این خصوص گفت انتشار چنین پیامک هایی و آن هم اعلام 4 کاندیدا از یک جریان تنها با هدف ایجاد شکاف در جریان اصولگرایی دنبال می شود.
بنا بر این گزارش بسیاری از دانشجویان دانشگاه های تهران معتقدند این اقدام از سوی افرادی صورت مگرفه است که قدرت طلبی را به جای خدمت گزاری در مشی سیاسی خود دنبال می کنند./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰