کد خبر:۱۰۵۸۰۳
يكم تا سوم دي ماه

ششمين كنگره اوژانس‌ها و بيماري‌هاي شايع طب كودكان برگزار مي‌شود

ششمين كنگره اوژانس ها و بيماري‌هاي شايع طب كودكان يكم تا سوم دي ماه در مركز همايش‌هاي بين المللي امام خميني (ره) برگزار مي شود.

به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو »، دكتر سياري در نشست خبري كه صبح امروز در محل بيمارستان مفيد برگزار شد، گفت: ششمين كنگره اوژانس هاي و بيماري هاي شايع طب كودكان با هدف تعامل و گفت و گو، به بحث گذاشتن تجربيات علمي پيشكسوتان رشته هاي مرتبط به كودكان و بهره گيري از آخرين تجربيات عملي و پيشرفت هاي اين حوزه براي متخصصان اطفال، پزشكان عمومي و رشته هاي فوق تخصص اطفال برگزار خواهد شد.

 

وي بيان داشت: هر كودك كه متولد مي شود بالقوه تا 70 سال مي تواند عمر كند ولي بسياري از كوكان به دليل مشكلات دوران بارداري و زايمان، بيماري هاي ژنتيكي، مسائل اقتصادي، فقر و غيره فوت مي كنند.

 

دبير ششمين كنگره اوژانس‌ها و بيماري‌هاي شايع طب كودكان ادامه داد: در كشورهاي پيشرفته به ازاي 1000 تولد زنده 4 نفر فوت مي كنند كه اين آمار در كشورهاي در حال توسعه بين 28 تا 110 نفر است.

 
سياري در رابطه با آمار موجود در كشورمان اظهار داشت: در كشور ما به ازاي هر 1000 تولد زنده 24 كودك فوت مي كند كه با توجه به اين آمار وضعيت مناسبي نسبت به كشورهاي جهان سوم داريم. 

 

وي اظهار داشت: از هر 100 كودك 10 تا 12 نفر دچار تشنج مي شوند و همچنين از هر 100 كودكي كه دچار تب مي شود 3 تا 5 نفر تشنج مي كنند و در نهايت 3 درصد آنها مبتلا به بيماري صرع مي شوند.

 

دبير ششمين كنگره اوژانس‌ها و بيماري‌هاي شايع طب كودكان با اشاره به مراجعات كودكاني كه در اثر شوك به دلايل مختلف از جمله عفونت، خونريزي، اختلالات واكنش هاي حساسيتي، ضربه و تروما مراجعه مي كنند، گفت: در صورتي كه يكي از ارگان هاي فرد مبتلا به شوك درگير شود 25 درصد مرگ را در پي دارد.

 

سياري ادامه داد: كودكان مراجعه كننده به دليل شوك در صورت درگيري دو ارگان 65 درصد و در صورت درگيري سه ارگان بدن تا 85 درصد مرگ را در پي خواهد داشت.


روزانه 50 نفر در جاده هاي ايران كشته مي شوند

 

وي يادآور شد: گروه ديگر مراجعه كنندگان به اوژانس ها را افرادي تشكيل مي دهند كه دچار حوادث شده اند كه تعداد مرگ و مير اين مورد نيز بسيار بالا است.


رئيس انجمن تغذيه كودكان ايران ادامه داد: در جهان يك ميليون و 200 هزار نفر در اثر حوادث فوت مي كنند كه از اين آمار 50 هزار نفر مربوط به ايران است كه از اين تعداد 27 هزار نفر مربوط به حوادث ترافيكي است، به طوري كه روزانه 50 نفر در جاده هاي كشور كشته مي شوند كه همين عامل دومين علت مرگ در كشور است.

 

سياري گفت: تعداد مرگ و مير بر اثر حوادث نسبت به سال هاي گذشته سيل نزولي داشته ولي همچنان شايع ترين علت مرگ و مير كودكان 5 تا 14 ساله را حوادث تشكيل مي دهد كه در اين راستا موتور سيكلت ها از جمله عوامل اصلي حوادث هستند./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار