کد خبر:۱۰۵۸۳۷۰

پورعلی گنجی: باید دستی برای کمک داور ویدئویی پول بگذاریم!

مرتضی پورعلی‌گنجی، مدافع پرسپولیس می‌گوید حاضر است هزینه آوردن VAR را بدهد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو؛ مرتضی پورعلی‌گنجی که به شدت از داوری عصبانی بود در جمع خبرنگاران گفت: به خدا من حاضرم یک میلیارد بدهم که VAR بیاید. نفری پنجاه میلیون بگذاریم کل بازیکنان لیگ، می‌شود VAR آورد.

او ادامه داد: می‌گویم با VAR داوران کشورمان یک مقدار بهتر تصمیم می‌گیرند و این اتفاقات نمی‌افتد. با این اشتباهات داوری که ما هرروز مصاحبه می‌کنیم که سفت‌تر سوت بزنند و این اتفاقات نیفتد واقعا نمی‌دانم چه بگویم.

او در مورد حرف‌های درویش مبنی بر مشخص بودن قهرمان لیگ گفت: با این تصمیماتی که داوران جلوی تیم ما می‌گیرند نشان می‌دهد که اوضاع به یک سمت دیگر می‌رود، ولی امیدوارم از این اتفاقات دیگر نیفتد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار